Фан Клуб: Фиорентина

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување
A pred utakmicata,nekolku dena pred toa toa kopileto od fan klubot na Bayer,Bobi Mk mi pisuva dibekot u privatni poruki,kao deme ke ne izgazele ke ne poparele.Kaj e sega sve u picka da mu ebam zensko po doma sto mu seta.Kao bile eptennn jaki...zimi stapov se posraa site osven Robben drugite tutrutki i ke osvajale titula u LS of mori majko ko ke im se padne Barsa ili Chelsea...ke gi delkaat.Drva nedelkani
abe kaj gi pustame da stignat tie do barsa ili chelsea, ke gi zgazime u firenca

Многу се изнервирав со натпреваров ама тоа е... Прво, ви фали еден саглам напаѓач за да ја заврши работата прописно. Штета, после 20 минути од натпреварот убеден бев дека требаше да ги тепате барем 1 разлика. Фалеше едно завршно додавање и напаѓач кој нема да паѓа на газ на секое...

Енивеј, судијата е кретен и не му е првпат. Му судеше на Интер со Ливерпул каде баш и не мораше да му даде црвен на Матераци, му поништи гол на Лука Тони против Романија... Нешто како да има против Италијаните, а може не е ни тоа, лани видовте со Челзи...

Покрај тоа, помошникот беше како паднат од друга планета...

Како и да е, црвениот е црвен и незнам што се нервирате за тоа и вие и што се прави Прандели на три и пол. Му отиде со лакт во него, црвен е и два месеци затвор. На играчот треба да се лутите што ја остави екипата на цедило.

Офсајдот и судиска тројка составена од Стиви Вондер, Саша Матиќ и Андреа Бочели, ќе го досудеа...

Crven ne bese,bese za crven toa na Klose sto otide so otvorena kopacka,a dobi samo zolt

Како и да е, црвениот е црвен и незнам што се нервирате за тоа и вие и што се прави Прандели на три и пол. Му отиде со лакт во него, црвен е и два месеци затвор. На играчот треба да се лутите што ја остави екипата на цедило.

.
abe crveniot si e crven, ama po toj arsin trebase i na klose da mu dae crven

Crven ne bese,bese za crven toa na Klose sto otide so otvorena kopacka,a dobi samo zolt

Е како не беше бе Вуки со лакт му отиде во вратот го уби начисто...

Остатокот беше лакрдија ама за она и ја би му дал црвен.

Ве потсетува поздравов на нешто?

ovrebo460.jpg

Се дури има вакви платеници ќе се случуваат вакви работи... жално, навистина...

decki ne se sekirajte.nepravda golema vo sekoj slucaj,no siguren sum deka vo firenza ke gi izgazime.baern ne e toa sto si mislev.nisto posebno ne se.inaku ke osetat sto e gnev koga ke ni dojdat vo firenza.lelele majko:vozbud:.vazno e togas deka i zanetti ke igra pa so dobra taktina na trenjerot ke gi eliminirame i prodolzime ponatamu,se razbira bez pomos na sudiite:smir:.FORZA VIOLA!!!

Gi zdrobivme liverpul 2-0 i lion 1-0 doma, pa se zamarame za ovie svabskive pacienti
ke gi napatime doma 3-0. Gazenjeeee

Офсајдот и судиска тројка составена од Стиви Вондер, Саша Матиќ и Андреа Бочели, ќе го досудеа...
само не знам шо збориш, ова ако е црвен јас сум авион, само да те потсетам на хајлатсите, вермален имаше исти таков старт на некој од порто не знам дали и жолт доби, а статот беше и пострашен 3 пати од овој.... и шо е најбитно макс жолт требаше да му се даде пошто нема намера да го удри јакт а не го ни удри, робен се удри во него а овој се свртуваше... тоа ни во македонската енциклопедија го нема за црвне картон :tapp:

И да е црвен,пак како можеше мајмунот да не види дека Клосе е 253256 метри во офсајд,сеуште се чудам.

И да е црвен,пак како можеше мајмунот да не види дека Клосе е 253256 метри во офсајд,сеуште се чудам.
целата работа мене ми е сумлива... као прво линискиот му кажа на дебилот дека било за црвен овој само фаул ќе досудеше, а после се прави наудрен, цели 6 метра од офсајд не гледа... се ми се чини и онака биле решени да суспендираат овој челавиот сељак, па си рекле ај уште едно злодело кај не му прошло... ебате дебилите бе :tapp:

http://24fudbal.com.mk/Default.aspx?news=dfe19e54-a4b9-44a4-926c-b95fea98eba7&ln=3&typeBack=default
или оваа на дела вале:
http://24fudbal.com.mk/Default.aspx?news=fb9b92a8-9997-42fa-ac08-15ebbba0957e&ln=3&typeBack=default

или па еве дебилот шо изјавува и на крај се радува на тоа:
Клосе: Знаев дека сум во офсајд
се надевам дека последен гол ќе му биде во животот...

vivo per lei solo (живеам за неа само)

Клосе: Знаев дека сум во офсајд
се надевам дека последен гол ќе му биде во животот...

добро сеа, сепак тој е само футбалер, и анри е само футбалер, ретки се футбалерите кои се нешто повеќе од само футбалери.
да беше нешто повеќе ќе ја пропуштете таа топка без да ја удри, но и тоа го разбирам, во вакви натпревари тешко е да се одолее на било каква шанса дури и било офсајд. Сепак подобро да те памтат како просечен футбалер отколу како некој будала што дал гол од офсајд. за мене тоа е паѓање многу ниско.

умрете душмани, секогаш виолетов ќе останам!!!!!

ti amo per sempre fiorentina...

Како љубител на италијанскиот фудбал, и човек на кому Интер му е во срцето, нормално дека ги следам и другите италијански тимови, и навивам за нив, во натпреварите против останатите тимови од Европа... Особено ми се допаѓа напаѓачкиот фудбал кој го негува Фиорентина... И, се добива впечаток како на некој од оние, повисоките функционери во УЕФА, да му пречи напредокот на италијанските тимови во ова натпреварување. Што и да се каже, е џабе и бесцелно, зашто вчера на теренот се' беше видено. Истата онаа Фиорентина, која во новава година бележи значителен пад во играта, која се гледа дека е 100% сконцентрирана да стигне што подалеку во ЛШ, и која се молеше да не и' се падне само Баерн од сите тимови... И баш Баерн им се падна, 90 минути ги имаа под конец, тимот кој е за класи појак од нив, и во фантастична форма... И г. Оребро во 90-та минута (да не зборувам и за пораните одлуки), вели „Зошто Фиорентина да се хитот на вечерта, кога можам јас!“ Натаму, се' е јасно... Жално...

Loso e so sea fiorentina mora da napadne, a imaat brzi igraci bayern moze da pravat prroblemi na kontri, vo sekoj slucaj sea se koncentrirame na livorno, igrame doma i se nadevam deka prandeli ke gi odmara gila i kompanija, moze da vidime podmladen sostav, ljaic, keirson zaso da ne i babacar i carraro.

mn zaeban raspored iame po livorno igrame so milan, lazio, juventus, bayern, napoli genoa lelelelele

Loso e so sea fiorentina mora da napadne, a imaat brzi igraci bayern moze da pravat prroblemi na kontri, vo sekoj slucaj sea se koncentrirame na livorno, igrame doma i se nadevam deka prandeli ke gi odmara gila i kompanija, moze da vidime podmladen sostav, ljaic, keirson zaso da ne i babacar i carraro.

mn zaeban raspored iame po livorno igrame so milan, lazio, juventus, bayern, napoli genoa lelelelele
точно,Фиорентина ќе мора да нападне со сите сили од самиот старт а Баерн Минхен да брани резултат,но мислам дека Ван Гал нема да постави таква игра,како шо знам никогаш не се бранеле,но ќе видиме.А за тоа дека Баерн има брзи играчи има...и тука ќе се бара шансата да се направи нешто.Ќе биде одличен натпревар и се надевам дека ќе нема судиски грешки што ќе го расипат натпреварот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom