Фан Клуб: Фиорентина

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување
Za natprevarov, prandeli so mn problemi, sto so suspendirani to so povredeni i na kraj umoreni igraci :), Za odbranata najverojatno ke nastapat kako bekovi comoto i pasqual, problem e centralnata pozicija, kade bez gamberini i kroldrup, ostanuvaat samo Felipe i Natali, pa za rezervi prandeli najverojatno ke mora da povika nekoj od mladincite, Aya i Masi, za sredinata isto taka probleblemi, zaneti koj ne e podgotven da izigra cel natprevar, pa Bolati i donadel ke startuvaat, povtorno nekoi od mladincite Agyei i Di Tacchio, za napadot mozno e da se odmara nekoj od prvotimcive, i ljaic skoro sigurno ke startuva, keirson ne bil podgotven za cel natprevar pa tesko deka ke bide starter, isto taka moze da se svrti kon Carrao i Babacar. Se nadevam deka ke vidime nekoj od mladincive i osobeno sakam da gi vidam kako funkcioniraat Ljaic i jovetic, zaso ne zaedno so Babacar ili keirson .

se najavuva se pocesto zaminuvanje na vargas vo nekoj od golemite klubovi.vo momentov najzainteresiran e cyti.jas bi se soglasil na ova samo dokolku dobieme ponuda od 30 milioni evra za nego.kako mozna zamena se spomnuva sebastian leto od panatinaikos koj mene mi se dopagja mnogu kako igra.visok snazen i so dobra tehnika,plus i argentinec:vozbud:.vo nedela mora na pobeda so livorno.ke se odmaraat nekoi i od prvotimcite ,a se ocekuva i ljajic za prv pat da pocne od pocetokot.:smir:FORZA VIOLA!!!
a vargas bi go ssitnal na Real za 25 mil plus drente

Za natprevarov, prandeli so mn problemi, sto so suspendirani to so povredeni i na kraj umoreni igraci :), Za odbranata najverojatno ke nastapat kako bekovi comoto i pasqual, problem e centralnata pozicija, kade bez gamberini i kroldrup, ostanuvaat samo Felipe i Natali, pa za rezervi prandeli najverojatno ke mora da povika nekoj od mladincite, Aya i Masi, za sredinata isto taka probleblemi, zaneti koj ne e podgotven da izigra cel natprevar, pa Bolati i donadel ke startuvaat, povtorno nekoi od mladincite Agyei i Di Tacchio, za napadot mozno e da se odmara nekoj od prvotimcive, i ljaic skoro sigurno ke startuva, keirson ne bil podgotven za cel natprevar pa tesko deka ke bide starter, isto taka moze da se svrti kon Carrao i Babacar. Se nadevam deka ke vidime nekoj od mladincive i osobeno sakam da gi vidam kako funkcioniraat Ljaic i jovetic, zaso ne zaedno so Babacar ili keirson .

a vargas bi go ssitnal na Real za 25 mil plus drente
ne znam kolku go poznavas leto od panatinaikos,no jas mislam deka e podobar od drente bidejki ima visok rast i dobra fizika pri sto bi bil od korist zaa postignuvanje golovi so glava.isto i tehnikata ne mu e nisto poslaba od vargas.inace vo letniov preoden rok ocekuvam da ja smenime taa leva strana odnosno da dojdat novi :bekce i krilce(LETO).isto i eden dobar napagjac ke ni treba.se spomnuva interes za pinilla od groseto.forza viola!!!:smir:

Abe rano e za zborenje sto ke dojde sto ke si odi...sve se toa spekulacii sega za sega.No bi sakal eden centralen bek,lev bek i eden napagac kako zamena za Gilla ama koj ke moze da se nametne i kako prvotimec.Tie 3 mesta mi se proritet,a za drugite ke zavisi od toa koj ke zamine,no mislam deka poluspic ke zimaat poso Mutu verojatno si odi...

Za utre ima stvarno golemi problemi Prandelli.Santana,Gamberini,Kroldrup,Montolivo,Mutu,pa uste i Vargas i Natali se spomnuvaat kako nepodgotveni,radi zamor.Ke vidime,bi sakal Jovetic-Ljajic da gi vidam kako funkcioniraat zaedno,no sepak...malce e i rizik.Dobra rabota e sto ke se oporavat i ke bidat spremni za Milan vo sreda.

ljajic - jovetic - keirson bi sakal utre da pocnat
a bas dobra rabota sto santana e povreden, idiot najgolem , daj boze da go trampame za tadei od roma

Ljajic jovetic gila ke pocnat
forza viola
forza jovetic
forza ljajic

Како стоите за утре? Што претпоставувате ??

Имате некој играч повреден првотимец или, печени сте за во кладилница ?:)

ne veruvam deka ljajic ke bide starter,megjutoa procitav nekade deka zanetti ke pocne od pocetok.seuste ne se znae oficijalno.ocekuvam pobeda pa makar toa bilo i 5-4:vozbud:.mora da pobedime i da fatime ritam vo bitkata za liga evropa.FORZA VIOLA! pozz:smir:

Verojatni starteri spored Fiorentinanews.com:

FIORENTINA(4-2-3-1) Frey, Comotto, Natali, Felipe, Pasqual, Donadel, Bolatti, Marchionni ,Jovetic, Vargas, Gilardino.

Spored fiorentinanews prandeli edinstveno se dvoumi megu marchioni i ljaic, a spored tuttomercatoweb megu vargas i ljaic, pa ke vidime so ke ispadne na kraj.

LIVORNO(3-5-2-): Rubinho; Perticone, Knezevic, Rivas; Raimondi, Filippini, Pulzetti, Moro, Raimondi; Tavano, Lucarelli

Mnogu promenliv sostav so ogled na povredeni i kazneti,pa po malce me plasi ali se nadevam na pobeda.Bar 30 min. za Ljajic i Keirrison ocekuvam,kako i Zanetti da fati ritam za sreda so MIlan

Gilardino neka se ubie, kopile skapano, mrsh nazad vo milan

ajde ljajic i keirson neka vlezat sea barem so srce ke igraat decava
markioni i vargas neka ne mi glumat zvezdi, gomnari skapani:drk:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom