Фан Клуб: Фиорентина

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување
ахахах ама е интересен прандели, кога ќе ја наведне главата така баш пред да го примеме хаха сите знаевме дека ќе влезе де :D:D

Еј стварно не зејбавајте оваа мора да ја тепате, баш гледав дека ви се неопходни бодови за приклучок кон местата кои водат во Европа. И ве пишав 1. Очекувам пресврт.

варгас гол, плас, то је то, нема потреба од мислење многу, удрија да го е*** :)
не знам за вас, али мене ми е многу поинаку откога влезе занети, најпотецентиот среден играч што некогаш играл, дури мислам дека јувемерда немаше да бидат толку лоши да го задржеа.

Добија црвен пред 10 минути и одма пресврт сеа уште еден ке им дадете

леле леле какви шанси, љаич од 2 метри, па џила сам пред голман хахахахах

Леле среќа од корнер ке примивте гол фреј спаси добро е,еве 2-1 крај

Ke go jadevme na kraj, FREY zakon, so im e na golgeterive, trebase da gi tepame ovie edno 5 gola razlika , ne smee vakvi sansi da se promasuvaat, ama dobro e konecnno 3 boda

ајде честито победа, нека ни се множат :)

Ke go jadevme na kraj, FREY zakon, so im e na golgeterive, trebase da gi tepame ovie edno 5 gola razlika , ne smee vakvi sansi da se promasuvaat, ama dobro e konecnno 3 boda

остај, џила требаше уште барем 2 гола да даде, нешто што не смее да си го дозволи, не знае со нога бе да шутне страшно!

сега сме 7 поени од 4-тиот, т.е. јувемерда.
ако го тепаме милан у среда, пошто тоа е заостаната, тоа значи дека ќе бидеме на 4-ри бода :)

табелава е лудница еј, не се сеќавам некогаш да имало толку конкуренција за 4-то место, толку претумбации хаха

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom