Фан Клуб: Фиорентина

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување
што го величиш интер бе, камења беа и тие, не ми е јасно што лузер ќе беше ти од човек што се задоволуваш со пораз од било кој тим без разлика колку е побогат и колку посилен!
abe smesen si zimi se epten:pos2:znaes dame nasmees ozbilno ti vikam.Vakvi ko tebe tipcinja treba za Real i Chelsea po difolt da si navivaat.

alo utre igrame derbi so Roma so vi e oprajtese, pisuvajte ako sakate preku poraki, ne se karajte tuka

Jovetic, Gila i Vargas vo napadot
ocekuvam dobar rezultat, i konecno da vrzeme nekolku pobdi po red

очекувам овој состав да излезе утре :
Фреј
Де Силвестри
Гамберини
Фелипе(не дека го сакам ама подобар е од натали 100%)
Пасквал
Болати
Монтоливо
Маркиони
Јоветич
Варгас
Џилардино
и очекувам Љајич да влезе второ околу 70-та,според мене ова е најдобриот состав со кој располагаме, рано е уште за Љајич и Клеирсон треба да се уклопат им фали време малку...
секој друг шо би почнал според мене е огромна грешка (се знаат кои се) :tv:

abe smesen si zimi se epten:pos2:znaes dame nasmees ozbilno ti vikam.Vakvi ko tebe tipcinja treba za Real i Chelsea po difolt da si navivaat.

не можам за реал, ни челзи, шо да праам срцето ми е у фиренца хехехе
туку, сакав да ти се извинам за предходниот пост, у принцип не навредувам, твоја работа како ги гледаш работите, може да си во право, може не.
поздрав.

очекувам овој состав да излезе утре :
Фреј
Де Силвестри
Гамберини
Фелипе(не дека го сакам ама подобар е од натали 100%)
Пасквал
Болати
Монтоливо
Маркиони
Јоветич
Варгас
Џилардино
и очекувам Љајич да влезе второ околу 70-та,според мене ова е најдобриот состав со кој располагаме, рано е уште за Љајич и Клеирсон треба да се уклопат им фали време малку...
секој друг шо би почнал според мене е огромна грешка (се знаат кои се) :tv:

да, тоа е најдобриот состав, но овој пат ќе се сложам со прандели ако го игра клоудруп на место на филипе (не ми се верува дека ова сум го напишал хехе), али преголем ризик е бидејќи би имале голема неуираност, прво гамберини - филипе и плус болати - монто. така да убаво е прандели да ги убацува еден по еден у состав.

да, тоа е најдобриот состав, но овој пат ќе се сложам со прандели ако го игра клоудруп на место на филипе (не ми се верува дека ова сум го напишал хехе), али преголем ризик е бидејќи би имале голема неуираност, прво гамберини - филипе и плус болати - монто. така да убаво е прандели да ги убацува еден по еден у состав.
Клоудруп мислам дека сеуште е повреден и нема да биде во комбинација за утре затоа така и напишав :nesum:

Sto se slucuva so Mutu dali ce igra protiv Bayern deka gledam ne go spomnuvate mnogu.
Dan go kaznile nesto....

Felipe e suspendiran radi zolti kartoni i nema da igra protiv Roma,ke igra verojatno Kroldrup so Gamberini.Inace mozno e da se preimenuva formacijata od 4231 vo 433,nesto kako so Inter u sredata!

decki kroldrup ni e najdobar momentalno.koga igra toj pobeduvame sekogas:vozbud:.jas veruvam vo danecot i se nadevam deka ke mu go prodolzat dogovorot.ajde mora da se tepa roma!!!forza viola!!!:vozbud:

Денес очекувам да лапнеме 3 бода,и со тоа да почне нашето враќање во горниот дел на табелата,онаму каде и што ни е местото.

Felipe e suspendiran radi zolti kartoni i nema da igra protiv Roma,ke igra verojatno Kroldrup so Gamberini.Inace mozno e da se preimenuva formacijata od 4231 vo 433,nesto kako so Inter u sredata!
чекај малку... не е повреден?
зашо ако не игра он Натали неќам да го видам... а точно дека моментално најдобар е клоудруп ко шо вика џони ама јас мислам дека е повреден цело време :toe:

Sto se slucuva so Mutu dali ce igra protiv Bayern deka gledam ne go spomnuvate mnogu.
Dan go kaznile nesto....
Муту е суспендиран и не е пријавен во ЛШ, така една мака помалку имате :toe: ама затоа па Јове ќе ве реши :vozbud:

dobro e kroldrup sto ke igra, toj botot natali da ne go vidam
osekam jovetic dava gol zza 1-0, vargas za 2-0 i cao roma
forza viola

нешто ми вели дека вечер ќе има copy-paste на она лани на Артемио Франки :tv:

чекај малку... не е повреден?
зашо ако не игра он Натали неќам да го видам... а точно дека моментално најдобар е клоудруп ко шо вика џони ама јас мислам дека е повреден цело време :toe:

Муту е суспендиран и не е пријавен во ЛШ, така една мака помалку имате :toe: ама затоа па Јове ќе ве реши :vozbud:
Fala druze no ne trebase da kazes koj kogo ce resi
Ce sborimo posle edna nedela :helou:

Mutu e prijaven za Liga Sampioni,ama nema da igra najverojatno!Kroldrup-Gamberini e najdobra varijanta za odbranata,dodeka Filipe ne se uigra so Gamberini.I sakam Bolatti da go vidam u prvi 11

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom