Фан Клуб: Фиорентина

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување
абе копиљана,
што е моабетов со муту. конечно ли ќе се ослободиме од него :vozbud:
многу дискусии дали требаше да се продаде, дали не требаше, дали ќе игра добро сеа после све ова со челзи, али човекот може и да ја заврши кариерата у понеделник, па вие уште сметајте на неговите услуги хаха
Јас сум да се земе пандев у понеделник по секоја цена, со или без муту во тимот.
Незнам што ќе биде стварно!Муту е потребен според мене и тоа многу,он е лидерот на тимот,ма да Фиорентина не зависи од него.Ова доаѓа во најлош можен момент за нас и тоа пред крајот на трансфер периодот.Факт е дека Муту е демотивиран и дека немоа баш некоја си воља,а плус и 4 месеци беше повреден па одтамо и слабите игри.Се надевам дека ќе остане и дека ќе се заврши све добро,но сепак ќе кажам дека тешка ситуација

Се спомнува и продажба на Кузманович која 70% ќе се деси.Лацио,Штудгарт,Севиља,Атл.Мадрид се тимовите,цената околу 8-9 милиони.Незнам што се дешава летово со Корвињо и што сака да постигне?Мислам дека КУз е потребен и дека треба да остане.Но ако така мисли Прандели дека не му треба нека го продадат но нека реинвесираат со тие пари.

Ako kumanovic misli deka ne moze da mu fati mesto na zaneti, treba odma da se prodade, iskreno kuz nisto ne pokaza dosega trebase da si obzbedi mesto vo prv tim, a ne e deka ne igrase imase dovolno utakmici da pokaze so znae,ama celo vreme potfrla, neka go sitnat na lazio da go zememe pandev. Ako ne doaga pandev kuz da ostane neka proba uste edna sezona ama resen deckoto da i ide, a ne mi jasno kako mili da fati mesto u sevilja :vozbud:, ako saka poveke da igra treba da se vrati u basel. a ova so mutu deka ke mu zabranat fudbal da igra mislam deka se zaebancii nevideni da se rodavaat vesnici, ama fakt e deka go utepaa so kaznava, ama go iame jo-jo ke g zameni

abe nema MUTU da go molime sea da igra, a i da ostane ke bide golem problem

Daj boze da go kupime PANDEV uste sega, a ne vo januari

Sky prenesuva deka imalo kontakti pomegu Corvino i Lotito i deka nacelno e dadena soglasnost za transfer na pandev vo fiorentina, da vidime dali ke saka pa pandev da dojde vo fiorentina, so ogled na toa deka inter se seriozno zaentereirani. Isto taka corvino pregovara so West Ham za tranfer na Matthew Upson, cntralen defanzivec, 30 godini povremen reprezentativec na Anglija. Da gi naprai ovie tranferi Corvino ke bide mn dobro.

Ова со Пандев е кажано само во контекст ако Муту биде суспендиран со сигурност.А дали ќе биде никој незнае така да оваа зделка е најверојатно планирана можда за во јануари.Има и опција 4 милиони + Куз за Пандев.Незнам свашта искача по медиумиве,утре ко ќе биде затворен трансфер пазарот можеме да коментираме.Ќе почекаме уште еден ден!!!

aha da pocekame uste 1 den ima, moze ke se desat nekoi transferi

a za vecer ideme na pobeda so Palermo
sakam mutu da dade 2 gola i da tepame 2-0 :D

и ја поима немам, демек утре ќе ги земеме и пандев и упсон, ма дај ...
не ми се верува, она што може да се случи знаејќи дека со уефа нема заебанција е муту да го суспендираат, а ние да си останеме покуси благодареќи на нашиот корвино.
исто така, ме нервира понекогаш кога ќе се доближи до некој играч да го купи и само што не потпишале ќе се повлече, демек у јануари ќе го купел... приказната за иванович и многу други кои ако ги земеше ќе бевме многу подобри..мислам што воопшто гура трансфер до крај ако не го купува на крај!

ITALY/ FIORENTINA, Probable deal with Lazio

Fiorentina could sign Macedonian forward Goran Pandev from Lazio for 4 million Euros plus Serbian midfielder Zdravko Kuzmanovic.
In the meantime, Marko Naletilic (Kuzmanovic's agent) told Lalaziosiamonoi.it : "Lazio and Fiorentina are negotiating and they might agree on Pandev and Kuzmanovic. However, I am in close contact with a foreign club. Anyway, Kuzmanovic would agree to join Lazio".

Ova mi se sviga mnogu
kuzmanovic + 4mil. za PANDEV

ako se site oglasni za transferov, mozat mn lesno da se dogovorat, do utre se da bide zavrseno, ama ja cisto se somnevam deka pandev ke saka transfer vo fiorentina, iako toa bi mu bil odlicen poteg.

Абе не се дешава ова слушај ме шо ти зборам!

А сакаш да се случи? :pos2:
Ја мислам дека ви е перфектна работа тоа. Сега се дискутира дека Јонуз изјавил дека Пандев денес потпишува за голем клуб и ќе дојде на подготовки растеретен од проблемите од Лацио.

Јас сум од оние што го сакаат во Интер, ама изгледа ние се комплетиравме... така да најдобра опција во моментов според мене е Фиорентина. Има да разарате бе! :pos2:

dobro bi bilo da e vaka, kaj slusna toa sto izjavil jonuz deka pandev potpisuva za golem klub?

А сакаш да се случи? :pos2:
Ја мислам дека ви е перфектна работа тоа. Сега се дискутира дека Јонуз изјавил дека Пандев денес потпишува за голем клуб и ќе дојде на подготовки растеретен од проблемите од Лацио.

Јас сум од оние што го сакаат во Интер, ама изгледа ние се комплетиравме... така да најдобра опција во моментов според мене е Фиорентина. Има да разарате бе! :pos2:

Има на темата за Горан Пандев, НетПресс пренесол тоа, на Сител имало.

Едит: линк

- Поволен момент за нас е што Пандев ме информира дека денеска потпишува со голем европски клуб и во Охрид ќе пристигне растеретен од проблемите што ги имаше со Лацио.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom