Фан Клуб: Фиорентина

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување
Ако потпишува со некој тоа е некој од Интер,Зенит или Фиорентина бар според мене,ма да не верувам!!!

Abe inter sega nema sansi da go potpisat, kazaa tie deka ili januari ili naredna sezona, vo Zenit ne veruvam deka ke odi, ostanuva Fiorentina, ke bide dobro da go potpiseme, ajde Vuki malku optimizam :)

Ај ќе видиме што ќе биде.Да се надеваме,ма да ние го имаме Јо-Јо Јоветич :toe:Ова е негова година!!!

Дечки, со закаснение али да ви кажам дека мило ми е шо со вас се паднавме у група, мислам дека ќе ја пројдете групата заедно со нас. :salut:

i mene mi e milo, ke bide interesno

Дечки, со закаснение али да ви кажам дека мило ми е шо со вас се паднавме у група, мислам дека ќе ја пројдете групата заедно со нас. :salut:

1-0 победа!Играта ми се свиѓаше,одбраната супер,само требаше да притиснеме повеќе за втор гол!Занети одигра перфектно,Донадел украде милион топки.Мило ми е за Сантана,се враќа после повеќе од пола година.Јоветич е во подем,очекувам ова да биде негова година.Само уште и Џила да проработи!

jovetic e zveronja najgolemaaaaaaaaa:vozbud:
za santana ne mi e milo, znaete deka ne go sakam ic, markioni e 3klasi bolje
a za gilardino ne se zamaram, koga togas ke proraboti violinata

JO-JO zver, bravo za jovetic mn dobro izigra, i zaneti odlicno izigra, ama mozese i podobro toa mi se sviga so moze da ja podobri igrata, Donadel malku pretera so sutevite:) ama super bese toa ni treba u sredina cvrsti igraci, Comoto standard dupka ama se izvade so nafrli. Na kraj malku zaebano, MUTU ko da i otpozdravuvase na publikata, ne mi se dopaga, vakov takov mutu e zver moze da ressi utakmica so eden poteg

ете така се играло хаха
што е бе ова монтоливо влегува од клупа хаха, чоекот го избркаа и од репрезентација, оф ќе има чоекот психички проблеми, се надевам ќе се врати кон тоа што треба и сите го бараат од него, нешто слично како јоветич, почнува да ги оправдува очекувањата.
освен играта на јоветич ништо друго не ми остави впечаток, добар футбал у секој случај, заслужена победа.

kuzmanovic vo studgard, aj bar za nego da zememe 10 mil, i samo neka rece corvino pari deka nemale. Katastrofa trnsfer pazar, Da costa i papa W. ostanaa, gi prodadovme Kuz i Melo

Значи тревата тревникот во парк е подобар од тревата во стадионот. Страшно

Кузманович у Штутгарт за 8 милиони.Да Коста у Вест Хам во размена за Савио Нсерко 19 годишен напаѓач-германец!

dobra razmena, so west ham, savio moze da igra kako napagac i krilo, a procitav i deka moze da se snajde i vo sredina, desnicar e ama saka da igra po leva strana, dobar igrac e prgav, brz, so jo-jo ke gazat.

.Да Коста у Вест Хам во размена за Савио Нсерко 19 годишен напаѓач-германец!
a ovie se pozajmici ili ....

Не за Савио Фиорентина платила 3 милиони + Да Коста,значи вредноста на Савио е околу 7-8 милиони евра.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom