Фан Клуб: Фиорентина

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување
Дека ќе биде тешко ќе биде.Лион не е оној стариот бар според мене.Прандели ако ја најде правата форма имаме шанси.Во секој случај чест е што играме против Ливерпул.

горе - доле, се наоѓаме во иста позиција како и лани... би рекол идентична.
можеме да победиме секого од групата, баш ќе се види колку пораснала фиорентина од лани. Прандели не би можел да добие подобра група во смислам да може да ја игра групата како од лани, ајде да го видиме...

Тешка група мислам дека три тима имаат шанса и ќе се борат до крај.Очекувам да ја поминете групата мислам дека ќе решава дуелите против Лион.

definitivno ke resavaat duelite so lion koj ke ide dalje

Тешка група мислам дека три тима имаат шанса и ќе се борат до крај.Очекувам да ја поминете групата мислам дека ќе решава дуелите против Лион.

dobrivme dobra grupa

1.Liverpul
2.Lion
3.Fioretina
4.Debrecin

site 3 tima imaat super sansi da pominat natamu, liverpul e najgolem favorit
Тешко ќе ви биде. Ливерпул би требало да биде прв, а пак за второ место ќе се борите вие и Лион. А Лион направи многу подобар тим од минатогодишниот и ќе прави големи проблеми.

so naprail be podobar tim /???
gi prodade najdobrite dvajca: Juninjo i Benzema

ke gi zgazime lion

Лисандро,Гоми,и Пјанич..екстра играчи кои се достојни замени за тие погоре што ги наброја.

so naprail be podobar tim /???
gi prodade najdobrite dvajca: Juninjo i Benzema

ke gi zgazime lion
:pos2::pos2::pos2::pos2:
Ова ти беше класа! :kez:

Па знаеш ли ти кои играчи се:Мичел Бастос(растурашево Лил, и Баерн го бараше едно време), Али Сисоко(не треба збор за типов, ЅВЕР!), Лисандро Лопез(ѕвериште прва класа, растур прае, мислам и дека подобро ќе игра од Бензема, барем засега ми ги исполнува очекувањата) и Гомис(претминатата сезона растураше, минатата не беше у форма а и тимот му беше многу слаб, а еве сеа даде 2-3 гола на првите три утакмици). :helou::helou:

Давор Пјанич не е купен сега, минатото лето е купен ама не го пуштаа многу, ги форсираа Жунињо и Калстром. Ама еве растура оваа сезона, а има само 19 години...на првата утакмица со Андерлехт даде одличен гол од слободен :)

Добар џокер употреби Прандели,Браво еден од најдобрите тренери во Европа,и ви посакувам се најдобро во оваа сезона во ЛШ ,само да не е како лани разочорувачка!:helou::helou::helou:

fala isto i na vas vi posakuvam sreka vo ls

Добар џокер употреби Прандели,Браво еден од најдобрите тренери во Европа,и ви посакувам се најдобро во оваа сезона во ЛШ ,само да не е како лани разочорувачка!:helou::helou::helou:

(Away) 20.45 16.09.2009 v Olympique Lyonnais
(Home) 20.45 29.09.2009 v Liverpool FC
(Away) 20.45 20.10.2009 v Debreceni VSC
(Home) 20.45 04.11.2009 v Debreceni VSC
(Home) 20.45 24.11.2009 v Olympique Lyonnais
(Away) 20.45 09.12.2009 v Liverpool FC

Добро бе што ги направивте Лион.Барса ко да се...па што ако купиле!?Лисандро Лопез...пффф па до лани никој не знаеше за него,или Сисоко дај не ме заебавајте.Ако гледаме така тука се Варгас и Јоветич.Занети е искуство во средината,само треба у форма да влезе.Единствен проблем на Фиорентина е одбраната.Поточно еден централен столб што ќе игра со Гамберини!

Lani lion se spasi pederski, ama sezonava ke platat. Siguren sum deka na liverpool ke mu zememe 3 boda, so anglicani uvek dobro sme igrale.

Lani lion se spasi pederski, ama sezonava ke platat. Siguren sum deka na liverpool ke mu zememe 3 boda, so anglicani uvek dobro sme igrale.

:pos2:
Ке ве згазиме исто како и лани.
Немате тим да се споредувате со Лион,ој е за 2 класи подобар од вашиот.
Затоа бркајте работа за 3-то место со Дебрецин. :smir:

abe kutro ti za lion si...zarem ima nekoj sto naviva za toj pacientski klub
ke be unistime i doma i gosti po 3-0

FORZA VIOLA

:pos2:
Ке ве згазиме исто како и лани.
Немате тим да се споредувате со Лион,ој е за 2 класи подобар од вашиот.
Затоа бркајте работа за 3-то место со Дебрецин. :smir:

абе копиљана,
што е моабетов со муту. конечно ли ќе се ослободиме од него :vozbud:
многу дискусии дали требаше да се продаде, дали не требаше, дали ќе игра добро сеа после све ова со челзи, али човекот може и да ја заврши кариерата у понеделник, па вие уште сметајте на неговите услуги хаха
Јас сум да се земе пандев у понеделник по секоја цена, со или без муту во тимот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom