Фан Клуб: Фиорентина

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување
Бајги ја распуцавте волчицата :)

Честито победа, па догодина во ЛШ да ве гледаме.

Ова беше празник за очи.Браво за цел тим на Фиорентина.Џила мајстор е нема што.Без Муту,Мело,Сантана стварно изигравме на ниво.Очекував петарда ама ништо.Исто,браво и за Прандели,тактички све точно.Ајде одиме напред.FORZA VIOLA:helou:

da vuki brat top si e se, samo petarda sakav :))))))
Utre gineme za Bolonja

Честитки момци заслужено во секој поглед, искрено го заслуживте 4-то место и ви посакувам успех во битката за него со Џенова. Поздрав и се најубаво.

Fala kiki ti si vistinski fan na Roma...BRAVO
ne smee toa grdoto genova da bide 4to

fenomenalno odigrana utakmica...
tocno dobro na site tocki i prezadovolen sum :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
spored mene igrac na natprevarot JOVETIC... FENOMENALNO IZIGRA MALIOT TOPKA NE MOZEA DA MU ZEMAT PA GO KRSEA NA PEDERSKI NACIN :pos2::pos2::pos2:
KE SE RAZVIE VO MNOGU DOBAR IGRAC!!! POZZ DO SITE NAVIVACI I BRAVO ZA CELIOT TIM NA FIORENTINA I PRANDELI I CEKAM UTRE BOLOGNA DA OSVOI 3 BODA(NE ZA DRUGO I TREBAAT ZA OPSTANOK :baeh: )

Добар беше Јоветич и цел тим беше одличен.Прд све мислам дека ова е резултат на Прандели кој многу тактички пред све ја надигра Рома.Изненаден од одбраната која морам да ја пофалам и Варгас се снаоѓа пет пати подобро на лево крило отколку како бек.

Поздрав до фановите на Рома,не со преѕир или некаква иронија туку поради тоа што спортски го прифатија поразот и честитаа!

И од мене честитки за победата над рома ,нема тука дискусија заслужено победивте и ви посакувам се најубаво во понатамошното првенство во лигата нека ви се множат победите и да го освоите 4 место,Од другата год. сакам Италијанските тимови во ЛИга на Шампиони да се главни а не со Џенова,За вас оваа год. сум сиг. оти ке играте во Лига на Шампиони,Лани не исфрлавте од Лига на Шампиони по катестрофалната сезона но сепак битката за 4 место траеше до последното коло,Тоа е тоа не може секогаш да се игра в о ЛИга на Шампиони,позз и се најубаво:helou:

Честито победа :smir: ако некој сакам да заврши на 4-то место тоа сте вие а не џенова, додека навивачите на Рома ќе гледаат оваа сезона да ја заборават и да се навикнат на да гледаат куп уефа...позз:helou:

Честито победа...:helou::helou: Одличен натпревар беше:duel:

Фала за сите што честитаа и мило ми е што Pupone i Krkiroma беа фер и истото го направиа.Иначе и јас прв честитав кога Рома победи првата!Болоња сега за сега работи за нас

И одмене честитки за победата од 4-1 над Рома,а воедно и победата на Болоња над Џенова.

Добро малце претеравме со радување.Рано е премногу.Сеуште има време.Џенова е 1 поена зад нас:toe:не е тоа голема разлика.Се надевам дека психички ќе паднат,а Рома јас сеуште не би ја отпишал скроз иако е тешко за нив 4тото место.

sledno kolo igrame doma so Torino, mora da tepame
a Genova igra derbi so Sampdoria...Pazzini ke ne izraduva i ke gi resi

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom