Фан Клуб: Фиорентина

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување
Мота,Ферари и Биава не играат сигурно.Вчера имаше и пенал чист врз Пацини за Сампдорија,ама судијата заеба све.Ние ќе газиме у Катанија ќе видите,така да Миле брат не се секирај.Плус Мота и Ферари сигурно нема да пројдат со еден меч неиграње поради тепачката која ја направија!!!

neka go jadat po 3 meca kazna kako melo sve da im ebam :drk::drk::drk:

Па да треба!Заслужија бар минимум 2 маче неиграње.Сега ние да си победиме и после мислам дека полесно ќе биде.Анчелоти изјави дека уште 4 бода му се потребни за да го постигне тоа што сакаше сезонава,така да може на крај и да одмара играчи и фактички да ни подарат поени.Уште една вест е дека Катанија во недела во првиот тим ќе убаци деца од Б составот,така да полесно би требало да биде.Коефициенторо за нас во недела е 1.75,додека за Џенова на гости против Аталанта е 2.45

Не бев тука за викендов бев у Србија и не гледав утакмицата ама ме радува Варгас како игра све подобро.Сега нека каже некој дека не вреди 12 милиони за него.Во недела очекивам сигурна победа и 3 бода

Супер си е Варгас.И тактиката нова 4-2-3-1 му одговара.Ќе видиме со Муту кога ќе се врати како ќе бида,ама сега за сега е супер.

Еве ставив топ е сега Ми се допаѓа како изгледа.Фала Ламја:helou:
Во недела ќе газимем се пред нас

Само ја неможам да сменам потпис
Корвињо е во Аргентина и Бразил,очекувам некое именце добро:tv:

Лесно е бе.Само директниот линк од сликата и можеш да го копираш во insert picture:toe:но прво ќе одиш во измени потпис.

Од Бразил и Аргентина има најдобри играчи и јас очекувам ептен добар играч

dobar ti e mr.prandeli , ama mnogu ti e golem, smali go kolku mojot zosto pak ke ti go izbrisat, ne smees tolku golem

Фиорентина наводно понудила 8 милиони евра за Паломбо од Сампдорија.Мене овој играч ми се свиѓа како игра,а и Липи го зема во репрезентација.Има 27 години и мислам дека може да помогне за придонес на искуство кај нас во тимот.Исто така Фиорентина имала средба со агентото на Џембеле,играчот на АЗ Алкмар.Ептен добар млад напаѓач од Белгија,но проблемот е тоа што го сакаат неколку врвни клубови

Еве го составот за денес во формација 4-2-3-1

Фреј-Комото,Гамберини,Даинели,Пасквал-Мело,Монтоливо-Вергас,Јоветич,Кузманович-Џилардињо

0-2 konecen..lesno ubedlivo si gazimeeeeeeee
FORZA FIORENTINA !!!!!!!!!!!!:vozbud:

Јоветиќ гол:)
Битна победа,во добра форма влеговме баш кога е најпотребно.

Леле Јоветич е добар.Ептен супер изигра детво и голот беше убав.5 победи на последните 6 утакмици е супер скор.Браво зе цел тим,браво за Прандели.Зверови:baeh:

FORZA VIOLA

Луѓе на чекор до целта сме:helou:Само без опуштање и све ќе биде ОК.Јоветич е класа играч и мислам дека треба сигурно да игра секогаш во првите 11.Честитки за Прандели и за цел тим.Одиме на победа и следното коло

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom