Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ја никаде не те потенцирав тебе или некој од навивачите,ама кој си ја има мувата на капатаToa e taa ironija koga ti vika seljak, covek od selo....
човекот убаво си пиша, ти се молам. кавадарци е менхетен за аеродром.Toa e taa ironija koga ti vika seljak, covek od selo....
Имаше отворен договор,му стигнала понуда од Романија со многу подобри финансиски услови и логично е(наводно,двојно поголема плата). Уште незнам како дојде кај нас летото,ама за тоа шо го одигра-секоја чест,не се понашаше како да му е само пролазна страница у кариерата иако се знаеше дека кога-тогаш ќе напуштиА зошто си оди Гајовиќ ?
Ако може Амонс да го врате на позиција 3,Буљан 4-ка и Кемп 5-ка па нека дојде кој сакаhttp://ekipa.mk/feni-industri-go-dovede-hrvatot-bulan/
Нема да го замене гајо али врде да го имаме некако му треба подршка на Кемп. Кој ве ебее небитнии си газиме![]()
Дојде летото пред првата сезона во Јадранска лига, Ацо Тодоров го донесе. Играше во пријателските утакмици пред сезоната, ама не доби голема минутажа и беше избркан па се префрли во Унгарија каде имаше импресивни бројки и мислам освои лига иако Шолнок играа АБА. По американски новини се зборело наводно на драфтот во НБА тоа лето ќе го избереле да немал тужби од бивша девојка за физички напад. Иначе напаленко е, првиот тренинг се здиве кога не виде на трибина, почна да игра на песните и да се поздравува и гушка со сите.Brendon Vud nov igrac na Feni. Pisuva deka bil vo MZT ama iskreno ne mi teknuva,mislam deka dojde so Dalman i Dejvis taa sezona,ama ne zaigra. @Институт ke moze zbor-dva ako go pamtis koj igrac bil?![]()
Fala mnogu brat!Дојде летото пред првата сезона во Јадранска лига, Ацо Тодоров го донесе. Играше во пријателските утакмици пред сезоната, ама не доби голема минутажа и беше избркан па се префрли во Унгарија каде имаше импресивни бројки и мислам освои лига иако Шолнок играа АБА. По американски новини се зборело наводно на драфтот во НБА тоа лето ќе го избереле да немал тужби од бивша девојка за физички напад. Иначе напаленко е, првиот тренинг се здиве кога не виде на трибина, почна да игра на песните и да се поздравува и гушка со сите.
Ова видео се ширеше помеѓу навивачите на МЗТ тој период и сите беа прилично импресионирани. Според тоа што беше пред да дојде кај нас и следната сезона во Унгарија ми делува добар за нашава лига. Е сеа не знам у каква форма е и како игра овие 2 сезони.
Поздрав![]()