Фан Клуб : Фени Индустри

• Креатор на темата Креатор на темата gento
  • Време на започнување Време на започнување
Умре темата кај нас сеа кумановци се на шема :icon_mrgr::pos:... Иначе за у сабота ке биде фешта се надевам дека ке паднат Работнички, педерчето Тошо неможе да играе у Кавадарци. :cool:

Умре темата кај нас сеа кумановци се на шема :icon_mrgr::pos:... Иначе за у сабота ке биде фешта се надевам дека ке паднат Работнички, педерчето Тошо неможе да играе у Кавадарци. :cool:
Ами умре ка не пишиш да те ебам,уште ја остана колку-толку у живот да а одржавам. Иначе ногу педерчиња се собрани Работнички,ка ќе почниш од Тошо,Чековски,Ристе Стефанов од Марена..

Near да не вие нема да знаеме дали има кошарка у Кавадарци [emoji1]

Ајде нека почнуе,неможам да издржам више :D Се неам вака напалено одамна вака за утакмица,лани беме скрос отепани па знајш дека губиш,ваа година онака сме топло-ладно а иаме супер склопено тимче,башка и 3-4 омразени ликови иам од кај педерчињата така даа :D

Ајде со среќа и пиши ми после дали Чековски добива техничка кога им се дере на судии у фаца ;)

katastrofa golema
i sekoa cest za navivacite na rabotnicki,vo niedna minuta nasite lozari glupi ne bea poglasni od niv
taka se naviva,neka ucat nasite

katastrofa golema
i sekoa cest za navivacite na rabotnicki,vo niedna minuta nasite lozari glupi ne bea poglasni od niv
taka se naviva,neka ucat nasite
По шо заклучи жити се? Јас напротив тврдам,добро навиваа и двете групи второ пп,ама нашите беа 2 пати погласни од нив со оглед на бројката.Иначе катастрофа утакмица,јас коа јадам гомна дека тренерот не чине сите смешен ме прават. Еве ви го тренерот,една измена не погоди,зона намести на тројкашка екипа и не испердашија со тројките :facepalm:. Катастрофа...Крај,неам шо повише да лафам,крајно разочаран сум.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom