Хаахаха немој да ги урочиш жити свеДобри сте добри свака част

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Хаахаха немој да ги урочиш жити свеДобри сте добри свака част
Да дефинитивно клупата треба да се зголеме , неможе кон титула да одиш со клупа коа е со 4 млади играчи од младинската школа , незнам како е планот ама дефинитивно треба уште неколку играчи ...се е океј сега за сега али ростерот е многу мал!
мора уште минимум тројца квалитетни играчи, неопходни се
не знам што се планира али мора да се донесат уште играчи не бива со 6 играчи да играме... да се повреди еден и толку, отиде цела сезона у пичку матер
Како мислиш кон титула?Да дефинитивно клупата треба да се зголеме , неможе кон титула да одиш со клупа коа е со 4 млади играчи од младинската школа , незнам како е планот ама дефинитивно треба уште неколку играчи ...
Да јасно ми е и тоа , ама нема врска сепак екипа која се боре од срце и вистински сака да освое титула може да ги победи државните екипи , има многу такви случаи и кај нас и во странство , така да останува да видиме , сепак сеуште е рано да се прогнозира , ама ја искрено се надевам било која екипа да земе титула би бил среќен од колку државниот клуб ....Како мислиш кон титула?
Се знае која екипа цели кон титула и позади кој стои држава...