Фан Клуб : Фени Индустри

• Креатор на темата Креатор на темата gento
  • Време на започнување Време на започнување
:bravo::bravo::bravo: за Фени.
Ви пожелувам да го освоите пехарот во БИБЛ лигата оваа сезона.:pehar:

Фала многу се надевам дека ке се средат работите и кај вас во клубот и догодина да гледаме повторно силен Пелистер :helou:

Гледам се вратиле лозарите, со нови сили и нови момци или така ми се чинеше ? :)
А и добра бројка беа...

Ne se LOZARI tuku ULTRA CREW pa druga grupa e novi vodaci ima i taka

Еве јас ќе ти одговорам... Ќе идат, а и разбрав дека ќе имало и навивачи на Торус :) Незнам само дали Гробари Бутел ќе идат :helou:

Кои се тие утепоини за Торус што навиваат само да ми е да знам:kesa:

Како што разбрав јас, работниците во градежната фирма која е спонзор на Торус, ќе навивале... газдата им платил се само колку да викаат таму :wink:

Така барем разбрав јас, ама тој што ми кажа, ми изгледа како сигурна информација :wink:

ахахахахаха , ауууу ..
ЦЦЦ, ова само кај нас може да се деси, страшно:uvo:

ахахахахаха , ауууу ..
ЦЦЦ, ова само кај нас може да се деси, страшно:uvo:

абе тоа се глупости,селска работа... пред натпревар газдата сигурно ќе им купи алкохол и пијани ќе вршат притисок... сигурно ќе ја пејат оваа за време на натпреварот

а веројатно ако добро се начукат и прават глупости, пола од нив можеби ќе завршат и во станица :):toe:

Епа ајде,нека стават некоја слика,нека кажат нешто ,бројка,транспаренти
Нешто многу се тивки

Vaka sea eve jas ke vi kazam gledam mnogu ste radoznali
1. Od Kavadarci ke trgaat 5 kombinja-( na FENI) + privatni koli znam sigurno ke trgaaat pa da ne preteram okolu 20
2. Od GOSTIVAR ke trga eden REIZ NA SLOBODAN MIHAJLOSKI
3. Od SKOPJE ke trga eden REIZ na BOKI TRAJKOVSKI (bratucedi,prijateli itn. ) :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud: CELA SALA ke bide nasha AKO E SALA NUMU da e ...... ako znae nekoj za salata neka pise ??

Како што ми кажаа на мене, салата е голема, има трибини и од двете страни... така да утре ќе биде Интересно... незнам само дали Гробари Бутел ќе идат... четири навивачки групи во Виница :wink: (Доколку е точно тоа за навивачите на Торус и доколку дојдат Гробари Бутел) :helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom