Фан Клуб : Фени Индустри

• Креатор на темата Креатор на темата gento
  • Време на започнување Време на започнување
Ајде момци можете.Дајте уште една прилика во Четврток,Јасмин пак да горе и да славиме титула.Поможи Боже!!!

Ajде бре момците запните даа не се ништо посебно... ногу се косам :Ѕ

Патем, колку шо успеав да прочитам у кајронот на крајот одеше најава дека второто полувреме ќе оде на собраниски канал, ако нема пренос на прва пребаците се таму :helou:

Ajде бре момците запните даа не се ништо посебно... ногу се косам :Ѕ

Патем, колку шо успеав да прочитам у кајронот на крајот одеше најава дека второто полувреме ќе оде на собраниски канал, ако нема пренос на прва пребаците се таму :helou:

Еееее, јас а гледав на zulu.mk, а таму го нема собранискиот...

Ај кажи ми колку е резултатот ? :)

4 води работнички ...сеа е почеток на четврта четвртина...

Инфо за резулатот, воде ли Фени :vozbud:

Нема зар... Не не сака топката !

0:46 до крај, 71-66

Кол, мрш од Фени....се да ти изнаебам! :star:

Да не испадне дека сега плачам и плукам по играчите.Напротив секоа чест за нив и за се шо направиа за клубот.Не се ни они криви едноставно толку можат.Сакале или не едно треба сами да си признаеме.Со Горан и со Милан едноставно неможеме до титула.Јас глава ставам ако го имавме Талик место Горан ќе бевме шампиони.Знам дека е кавадарчанец и дека има речиси загарантирано место во Фени.Еден од најголемите таленти на македонската кошарка кој по повредата остана не бледа сенка него можеби некој обичен рекреативец кошаркар.Чистка е неминовна.Доналд Кол бледа сенка.Како да не е тој.Постои некоја теорија занего која вика дека бил потплатен пошто минатиов месец е во врска со скопјанка која е блиска до Фершпед ама не верувам во тоа.Гоцевски но комент.Единствените кој заслужуваат да го носат портокаловиот дрес се Мираковски,Бошњак,Михајловски и донекаде Ѓуров и Јововиќ другото сето аут...

Кол, мрш од Фени....се да ти изнаебам! :star:
Кол нема мотив да играе а и ти кажав шо може да е работа...

Таа е момци долга сезона вложени огромни суми на пари и на крајот останаме со к***т у раците дали не било пишано дали сами си напишаме тоа останува да видиме нема простор за незадовослтво освен да речам се гледаме следната сезона друго и не ми текнува сеа на умот.:toe:

Курвииииииииииииииии за париииииииии! СЕ ДА ВИ ИЗНАЕБАМ! :angry3::angry3::angry3::angry3::angry3::angry3:

Абе Преко да не е рода нешто со Емил? Шо толку го форсира каа поима си нема, а упропасти сезоната, не е ни приближно истиот до ланскиот Прековиќ. И % за 3 му е минимален.
Чемата не е за шампионски тим, едноставно толку може. Секоа чест за тоа шо го направи. Другите тапа,ама има и исклучоци.

Димо селакот од Градско 40 поена ви даде засрамете се бе идиоти

Ja сам изненаѓен и увреѓен.

Некој ка рекол дека шампионски тим не се мења, не јадел гомна :tv:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom