Фан Клуб : Фени Индустри

• Креатор на темата Креатор на темата gento
  • Време на започнување Време на започнување
Hahaha! Честито победа Фени.А воедно и да го поздравам Тони Симич со неговата нова глупост.:helou:Судите и уште ова да не го признаеа и апла ептен ќе беше:smir:

Шознам на мене не ми стоеше да ја удри Симич. Несреќно заврши за работнички во последната секунда.

Чист кош , нема што ...:toe:Честитки за победата , сосема заслужена.
Иван Бошњак ???Злато,ЗЛАТО вреди овој играч !

Шознам на мене не ми стоеше да ја удри Симич. Несреќно заврши за работнички во последната секунда.
И мене исто ми се причини.Ако дадат поќе снимки од тој момент подобро ќе се види.

Чист кош , нема што ...:toe:Честитки за победата , сосема заслужена.
Иван Бошњак ???Злато,ЗЛАТО вреди овој играч !
иван е зверр нема зборови..браво фени шампионеее.
а за симиќ многу јака глупост направи-изгледа таму беше поткренат паркетот .не е крив он....:helou:

Абе топката одеше во кош убаво се виде на снимката , но тоа е ....
п.с Само несакам да слушнам дека Диме не е добар играч , игра повреден , а најдобар е :)))

леле каква утакмица ова беше циркус невиден на крај јас повеќе се смеев отколку што уживав во квалитетна кошарка (што да правам после НБА ова е ....) Но мислам дека фени беше подобар во оваа утакмица и какви глупости имаа на крај од добиено вересија да направат али и прекович со тоа шутот ги закопа. Штета што мтв пренесува со една камера па да с евидеше убаво дали ќе беше кош зашто прекович шутна од 10 метри :helou:

Симиќ не ја удри топката, не е до толку глуп :)
Само играше над обрач, и го допре обрачот што не смее да го напраи исто како што не смее ни мрежичката да ја допре...

иван е зверр нема зборови..браво фени шампионеее.
а за симиќ многу јака глупост направи-изгледа таму беше поткренат паркетот .не е крив он....:helou:
Изглеа.Утре ќе пуштат работници да го попрат:smir:

ejjj rabotnicki so sudii ke tepaaa za malce... simic ne e glup... hhhhh

едитирано

ZVEROVI FENI BRAVOS! Bosnjak...ZLATO vredi koo so kazaa pogore :) a Simic ja zakaci topkata koo so vidov jas :smir:

ejjj pederive rabotnicki so sudii ke tepaaa za malce... simic ne e glup... hhhhh
Она го немам видено.Ептен апла беше.Јас ете ќе признам сакав Работнички да тепа ама Симич е талент.:smir:

Сеа пратете ова шо вели вториот коментар овде,чиста вистина за ова шо се случи
Тони Симиќ - кошот беше многу висок

Simic bukvalno go turna basketot,ne ni stigna do kosot...a i nemase da bide kos,ke udrese vo prv obrac(imam MAX TV) praev replay pa skoro sum siguren.Bez razlika,Feni zasluzeno pobedi,ako izgubese,ke bese nepravda...Bosnjak,epten se povtoruvam,ama odbrana igra u picku mater.Prvi dve cetvrtini mu se placese na Stojanovski,uplav ima covekot

Simic bukvalno go turna basketot,ne ni stigna do kosot...a i nemase da bide kos,ke udrese vo prv obrac(imam MAX TV) praev replay pa skoro sum siguren.Bez razlika,Feni zasluzeno pobedi,ako izgubese,ke bese nepravda...Bosnjak,epten se povtoruvam,ama odbrana igra u picku mater.Prvi dve cetvrtini mu se placese na Stojanovski,uplav ima covekot
да е па и ние тоа го зборевме.дека не требаше симиќ да го допре баскетот..и онака немаше да биде кош(одеше на прв обрач)али тоа е он можеби изигра или глупаво и неинтелегентно или кошаркарски...:pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom