И мене исто ми се причини.Ако дадат поќе снимки од тој момент подобро ќе се види.Шознам на мене не ми стоеше да ја удри Симич. Несреќно заврши за работнички во последната секунда.
иван е зверр нема зборови..браво фени шампионеее.Чист кош , нема што ...Честитки за победата , сосема заслужена.
Иван Бошњак ???Злато,ЗЛАТО вреди овој играч !
Изглеа.Утре ќе пуштат работници да го попрат:smir:иван е зверр нема зборови..браво фени шампионеее.
а за симиќ многу јака глупост направи-изгледа таму беше поткренат паркетот .не е крив он....:helou:
Она го немам видено.Ептен апла беше.Јас ете ќе признам сакав Работнички да тепа ама Симич е талент.:smir:ejjj pederive rabotnicki so sudii ke tepaaa za malce... simic ne e glup... hhhhh
да е па и ние тоа го зборевме.дека не требаше симиќ да го допре баскетот..и онака немаше да биде кош(одеше на прв обрач)али тоа е он можеби изигра или глупаво и неинтелегентно или кошаркарски...:pos2:Simic bukvalno go turna basketot,ne ni stigna do kosot...a i nemase da bide kos,ke udrese vo prv obrac(imam MAX TV) praev replay pa skoro sum siguren.Bez razlika,Feni zasluzeno pobedi,ako izgubese,ke bese nepravda...Bosnjak,epten se povtoruvam,ama odbrana igra u picku mater.Prvi dve cetvrtini mu se placese na Stojanovski,uplav ima covekot