Фан Клуб : Фени Индустри

PeroAntic

Pelister vo srce
Член од
31 мај 2009
Мислења
212
Поени од реакции
1
Hahaha! Честито победа Фени.А воедно и да го поздравам Тони Симич со неговата нова глупост.:helou:Судите и уште ова да не го признаеа и апла ептен ќе беше:smir:

V

Viktoranius

Гостин
Шознам на мене не ми стоеше да ја удри Симич. Несреќно заврши за работнички во последната секунда.

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Чист кош , нема што ...:toe:Честитки за победата , сосема заслужена.
Иван Бошњак ???Злато,ЗЛАТО вреди овој играч !

PeroAntic

Pelister vo srce
Член од
31 мај 2009
Мислења
212
Поени од реакции
1
Шознам на мене не ми стоеше да ја удри Симич. Несреќно заврши за работнички во последната секунда.
И мене исто ми се причини.Ако дадат поќе снимки од тој момент подобро ќе се види.

Член од
3 јуни 2008
Мислења
494
Поени од реакции
0
Чист кош , нема што ...:toe:Честитки за победата , сосема заслужена.
Иван Бошњак ???Злато,ЗЛАТО вреди овој играч !
иван е зверр нема зборови..браво фени шампионеее.
а за симиќ многу јака глупост направи-изгледа таму беше поткренат паркетот .не е крив он....:helou:

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Абе топката одеше во кош убаво се виде на снимката , но тоа е ....
п.с Само несакам да слушнам дека Диме не е добар играч , игра повреден , а најдобар е :)))

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
леле каква утакмица ова беше циркус невиден на крај јас повеќе се смеев отколку што уживав во квалитетна кошарка (што да правам после НБА ова е ....) Но мислам дека фени беше подобар во оваа утакмица и какви глупости имаа на крај од добиено вересија да направат али и прекович со тоа шутот ги закопа. Штета што мтв пренесува со една камера па да с евидеше убаво дали ќе беше кош зашто прекович шутна од 10 метри :helou:

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Симиќ не ја удри топката, не е до толку глуп :)
Само играше над обрач, и го допре обрачот што не смее да го напраи исто како што не смее ни мрежичката да ја допре...

PeroAntic

Pelister vo srce
Член од
31 мај 2009
Мислења
212
Поени од реакции
1
иван е зверр нема зборови..браво фени шампионеее.
а за симиќ многу јака глупост направи-изгледа таму беше поткренат паркетот .не е крив он....:helou:
Изглеа.Утре ќе пуштат работници да го попрат:smir:

Член од
27 јуни 2008
Мислења
1.194
Поени од реакции
13
ejjj rabotnicki so sudii ke tepaaa za malce... simic ne e glup... hhhhh

едитирано

Член од
24 октомври 2008
Мислења
1.382
Поени од реакции
248
ZVEROVI FENI BRAVOS! Bosnjak...ZLATO vredi koo so kazaa pogore :) a Simic ja zakaci topkata koo so vidov jas :smir:

PeroAntic

Pelister vo srce
Член од
31 мај 2009
Мислења
212
Поени од реакции
1
ejjj pederive rabotnicki so sudii ke tepaaa za malce... simic ne e glup... hhhhh
Она го немам видено.Ептен апла беше.Јас ете ќе признам сакав Работнички да тепа ама Симич е талент.:smir:

Сеа пратете ова шо вели вториот коментар овде,чиста вистина за ова шо се случи
Тони Симиќ - кошот беше многу висок

Член од
22 јуни 2008
Мислења
725
Поени од реакции
218
Simic bukvalno go turna basketot,ne ni stigna do kosot...a i nemase da bide kos,ke udrese vo prv obrac(imam MAX TV) praev replay pa skoro sum siguren.Bez razlika,Feni zasluzeno pobedi,ako izgubese,ke bese nepravda...Bosnjak,epten se povtoruvam,ama odbrana igra u picku mater.Prvi dve cetvrtini mu se placese na Stojanovski,uplav ima covekot

Член од
3 јуни 2008
Мислења
494
Поени од реакции
0
Simic bukvalno go turna basketot,ne ni stigna do kosot...a i nemase da bide kos,ke udrese vo prv obrac(imam MAX TV) praev replay pa skoro sum siguren.Bez razlika,Feni zasluzeno pobedi,ako izgubese,ke bese nepravda...Bosnjak,epten se povtoruvam,ama odbrana igra u picku mater.Prvi dve cetvrtini mu se placese na Stojanovski,uplav ima covekot
да е па и ние тоа го зборевме.дека не требаше симиќ да го допре баскетот..и онака немаше да биде кош(одеше на прв обрач)али тоа е он можеби изигра или глупаво и неинтелегентно или кошаркарски...:pos2:

Kajgana Shop

На врв Bottom