Фан Клуб : Фени Индустри

• Креатор на темата Креатор на темата gento
  • Време на започнување Време на започнување
ENI MENI SENI
FENI SAMPION
FENI INDUSTRI
EHHEHEHEHE

Хехее, шегаџии деца, али ако..

sto se zapnavte na igor pesnata...toj ja izmisli pesnata a kolku so znam ne e clen na navivackata grupa lozari.toj e soumen i toa vcera bese sou ne bese natprevar.emisijata e za naviva4kite grupi.ali bas steta so vie ne ja svakate taa smisla za sou...zatoa nemojte voopsto daja gledate ako nemozete dase pronajdete vo nea

Хаха... ЕНИ МЕНИ СЕНИ!! се глупирате од ден на ден се повеке и повеке... прво со знамето шо ви го земааме па со електричните тапани па оти сте најјаки навивачи у македонија... ц ц ц ..,.не личите на навивачка група. да има анкета 99% ке биде дека НЕ ПОСТОИТЕ!

Хаха... ЕНИ МЕНИ СЕНИ!! се глупирате од ден на ден се повеке и повеке... прво со знамето шо ви го земааме па со електричните тапани па оти сте најјаки навивачи у македонија... ц ц ц ..,.не личите на навивачка група. да има анкета 99% ке биде дека НЕ ПОСТОИТЕ!

Од тебе поглуп не може да постое чим викаш дека се електрични тапаните...и ви кажав убаво радувајте се да ве викне Игор и да ви измисле некоја песна, пошто немате никаква, и вие сте за не постоење а не ни. И можам само да ти речам "Ени мени сени, бегај од форумот на Фени" :pos2::pos2::pos2:

Се гледа оти ви одговара песната , одма рима си наогате хахах ... таман за вас е , детска градинка ... коа ви ги гледам клиповите и ко слушам гласовите какви ви се детски , одностно повеке женските викаат од вас хахах . цел ден се смеам ц ц.

Се гледа оти ви одговара песната , одма рима си наогате хахах ... таман за вас е , детска градинка ... коа ви ги гледам клиповите и ко слушам гласовите какви ви се детски , одностно повеке женските викаат од вас хахах . цел ден се смеам ц ц.

Добра е чим си најдил добра утеха после поразот...Де ако сакаш постирај еден таков клип да изгледам и јас....

ne si gi znaete? kako be moze da ne si gi znaete koga samite si gi stavate na youtube i se sramuvate so niv???

ne si gi znaete? kako be moze da ne si gi znaete koga samite si gi stavate na youtube i se sramuvate so niv???

Абе сите ги знам јас, само сакам да ми го постира тиа кај што викале девојчиња за да барам јас....

Хаха... абе ние ако одиме нема игор да ни измисли песна... ама ве најде вас смотани и ке ве залаже хаха.... иначе шо сте лузере лузере сте!

Хаха... абе ние ако одиме нема игор да ни измисли песна... ама ве најде вас смотани и ке ве залаже хаха.... иначе шо сте лузере лузере сте!

Абе мора да ви измисле, иначе што ке пеете? Маршот ли, Ѓорче петров или што?

па што ставате вакви клипови , или колку да се каже еве снимав клип па ке го ставам хаха

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom