Од тебе поглуп не може да постое чим викаш дека се електрични тапаните...и ви кажав убаво радувајте се да ве викне Игор и да ви измисле некоја песна, пошто немате никаква, и вие сте за не постоење а не ни. И можам само да ти речам "Ени мени сени, бегај од форумот на Фени" :pos2::pos2::pos2:Хаха... ЕНИ МЕНИ СЕНИ!! се глупирате од ден на ден се повеке и повеке... прво со знамето шо ви го земааме па со електричните тапани па оти сте најјаки навивачи у македонија... ц ц ц ..,.не личите на навивачка група. да има анкета 99% ке биде дека НЕ ПОСТОИТЕ!
Добра е чим си најдил добра утеха после поразот...Де ако сакаш постирај еден таков клип да изгледам и јас....Се гледа оти ви одговара песната , одма рима си наогате хахах ... таман за вас е , детска градинка ... коа ви ги гледам клиповите и ко слушам гласовите какви ви се детски , одностно повеке женските викаат од вас хахах . цел ден се смеам ц ц.
Абе сите ги знам јас, само сакам да ми го постира тиа кај што викале девојчиња за да барам јас....ne si gi znaete? kako be moze da ne si gi znaete koga samite si gi stavate na youtube i se sramuvate so niv???
Добро гледаш ли од каде доле е снимано тоа? И дека се слушат тиа децата што се доле, а лозари се ептен горе. Ова е снимано доле од први ред...
Абе мора да ви измисле, иначе што ке пеете? Маршот ли, Ѓорче петров или што?Хаха... абе ние ако одиме нема игор да ни измисли песна... ама ве најде вас смотани и ке ве залаже хаха.... иначе шо сте лузере лузере сте!