Фан Клуб : Фени Индустри

• Креатор на темата Креатор на темата gento
  • Време на започнување Време на започнување
epa mzt trebase da bidat da bese najbolji :pos2::pos2::pos2:

Ја наполнивме салата.Пардон ја преполнивме.Атмосфера не видена.Тие млитаво безсрце кукавички.Ние имаме трпениеје ке ве бодриме и во Недела се надевам ќе ни надохнадите и за денес.Можеве во неделата ќе можиме и во Недела.Напред Фени

„Јасмин“ имаше 4000 души. Беше фул, немаше кислород. За шо бе ? За Преко ли да да продава топки ќелепур ? За дома ли да не можиме 60 коша да дадиме ? Емил Р. аут ако сакаме да не биде. Колку требе една чистка... Само Бошњак вреде, по малку и Ѓуров. Поарно Дрмата да влезе да играе.
Да не гледа некој од страна, се здробе смеејќи. Воа повиќе личе на плеј-аут втора лига отколку финале. Кој и да тепа, не заслужуе да биде шампион.
Ја па че гледам вечер НБА, бар кошарка е...

„Јасмин“ имаше 4000 души. Беше фул, немаше кислород. За шо бе ? За Преко ли да да продава топки ќелепур ? За дома ли да не можиме 60 коша да дадиме ? Емил Р. аут ако сакаме да не биде. Колку требе една чистка... Само Бошњак вреде, по малку и Ѓуров. Поарно Дрмата да влезе да играе.
Да не гледа некој од страна, се здробе смеејќи. Воа повиќе личе на плеј-аут втора лига отколку финале. Кој и да тепа, не заслужуе да биде шампион.
Ја па че гледам вечер НБА, бар кошарка е...

ubavo si znajs gledaj si NBA da te vidi gospod,a ne vija nasite zagubeni ke gi gledam
i poarno so zakasnav,inaku mi bese vo plan da odam da gledam a so ce sum gledal......

poslabo finale ne sum gledal jas :(
Се слагам...очајна ни е кошарката..гостите само беа поконцентрирани во целата бркотница..некако подобро играат и двете екипи на гости..

Се слагам...очајна ни е кошарката..гостите само беа поконцентрирани во целата бркотница..некако подобро играат и двете екипи на гости..
Се надевам и наредната ќе се задржи тој тренд ако не ќе им ја вратиме титулата

Ова беше катастрофа од Фени вчера.Еј незнаеја еден пресинг да изиграт.Мислам дека Фени треба да се прости од тутилата:smir:

epa mzt trebase da bidat da bese najbolji :pos2::pos2::pos2:

не треси бе, каде пишав такво нешто ?? ова е најмизерното финале што сум го гледал до сеа... догодина се плашам што ке биде....

KAJ E VLADE TEPACOT MN ME INTESIRA :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::pos2::pos2::pos2::pos2:
Прашај си го другарот за во вц-то...
До колку саатот ве држеа во сала ??? Ние до 12 чекавме, од вас ни трага ни глас :jaj: :sekss: А и ке заборавам, 1 глава скапана од кај вас, ѓе... му а скапа на некое детенце од момите од градски парк...

како не бе... првата тура у 12 у скопје бевме... втората кај 12 ипол еден стасале дома... ај не се прај сеа... и само да ви кажам... мислам дека колку шо бевме ние од СВР бевте и вие лозарите...а се играше кај вас... у недела ке биде паклена атмосфера... и толку од тепањето у кавадарци... ај сеа да се игра баскет и без тепачки ке ве молам :back: :pos2::pos2:

Само ќе го кажам како очигледно многу поискусен од цела група Козари:

Во недела ќе покажеме како се навива за клуб, а не против клуб!Мотивацијата на играчите не им се зголемува со песните:
-"Скопје Скопје, на кур Скопје"
-"1963"
-"Го ебам Вардар и Работнички..."
-"Скопје албанско"

И МНОГУ МНОГУ ДРУГИ...

РАБОТНИЧКИ ВО СРЦЕВО СИ ТИ!!!

so se zamras,VLADE SKAPal GLAVA :pos2::pos2::pos2: VLADE ABE DOSTA SO KAVADARECKI FALBI BE DO KOGA DAA :pos2::pos2::pos2: TUKU NE DRZEA DZANDARITE NIE SAKVME DA SI IDEME KOMOTNO NEAME STRAV OD VAS INACE ZA NAVIVANJETO SE POKAZA USTE ODAMNA A ZA PESNITE TOA SO NAVIVAA SE ZNAE DEKA IDAT DA RUGAAT NE DA BODRAD TIM, NE ZA gABE SE BITOLSKI SLUGI :pos2::pos2::pos2:

so se zamras,VLADE SKAPal GLAVA :pos2::pos2::pos2: VLADE ABE DOSTA SO KAVADARECKI FALBI BE DO KOGA DAA :pos2::pos2::pos2: TUKU NE DRZEA DZANDARITE NIE SAKVME DA SI IDEME KOMOTNO NEAME STRAV OD VAS INACE ZA NAVIVANJETO SE POKAZA USTE ODAMNA A ZA PESNITE TOA SO NAVIVAA SE ZNAE DEKA IDAT DA RUGAAT NE DA BODRAD TIM, NE ZA gABE SE BITOLSKI SLUGI :pos2::pos2::pos2:
Следниот таков пост ќе ти биде избришан..пишувај со мали букви, користи кирилица и тргни ги кретенските смајли

како не бе... првата тура у 12 у скопје бевме... втората кај 12 ипол еден стасале дома... ај не се прај сеа... и само да ви кажам... мислам дека колку шо бевме ние од СВР бевте и вие лозарите...а се играше кај вас... у недела ке биде паклена атмосфера... и толку од тепањето у кавадарци... ај сеа да се игра баскет и без тепачки ке ве молам :back: :pos2::pos2:
Абе до кога ке лажете,... Биле у скопје, кога ве чекавме пред сала... И 1 глава е скапана, сакле да признаете или не... А има дана за мегдана, среќа голема што не ве путија, инаку ке имаше интересни случки надвор... Сеа џабе е да се лафе, каа полицијата ве извади.. А ништо не кажа за типчето у вц-то а? :duel:
едит:внимавај на јазикот..ти избришав дел од постот

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom