Da ne znae nekoj so stana so Strumica najdija li nov sponzor.
Seuste barat...Da ne si zaenteresiran?:salut:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Da ne znae nekoj so stana so Strumica najdija li nov sponzor.
Кога ќе знаеш кога се игра да пишеш ...И јас би сакал да го гледам натпреварот:helou::helou:...po se izgleda vo kavadarci ke ima kosarkarski natpervar-od edna strana cemata,risto stefanov,vrbica,toso a od druga strana stranci e sea ne znam koi tocno ali megu niv ke bidat donald cole,brown.pa da se nadevame deka ke se odrzi!
i prasanje za kogo bi vi navivale??
Абе ајде немате ли некоја информација за нов играч?Јас мислев дека до сега ќе имате 2-3ца нови играчи вие ....:bip:
Се навреди од средниот прст?Па дај не заебави вии до саа ако знајаате информација ќе трчаате да га кажате...:bip:За средни прсти што покажуваш нема ни да добиеш информација па на крај краева и да знам нешто ќе го споделам со некој што мислам дека треба да го споделам по овој пост од тебе тешко дека ќе добиеш некоа информација или шпекулација.:salut:
Се навреди од средниот прст?Па дај не заебави вии до саа ако знајаате информација ќе трчаате да га кажате...:bip:
Де бе и ти па саа Владе Дивац...Ного е евтин за них...Амир ќе му кажал на дедо му ќе дадел за Бодирога...(мала шала)Aman be so tolku gi kriete informaciite za novite igraci? Vlade Divac da ne e dojdel da igra za Feni hah:pos2:
Абе што му е на народот?Јас у загради ставам мала шала вие ....А што имаш за кажување кажи ајде...Оти ќе ме нема недела дена на форумо....:wink:Море јас ви кажав ништо не кажувам барем сега за сега почекајте уште неколку дена и ќе видете самите што и како ќе биде а Христов немој да ми планинариш по живците оти ќе ти кажам нешто што не треба затоа биди мирен не туку летај ѓоа бик на пизда.:salut:
Абе што му е на народот?Јас у загради ставам мала шала вие ....А што имаш за кажување кажи ајде...Оти ќе ме нема недела дена на форумо....:wink: