Seuste barat...Da ne si zaenteresiran?:salut:Da ne znae nekoj so stana so Strumica najdija li nov sponzor.
Seuste barat...Da ne si zaenteresiran?:salut:Da ne znae nekoj so stana so Strumica najdija li nov sponzor.
Кога ќе знаеш кога се игра да пишеш ...И јас би сакал да го гледам натпреварот:helou::helou:...po se izgleda vo kavadarci ke ima kosarkarski natpervar-od edna strana cemata,risto stefanov,vrbica,toso a od druga strana stranci e sea ne znam koi tocno ali megu niv ke bidat donald cole,brown.pa da se nadevame deka ke se odrzi!
i prasanje za kogo bi vi navivale??
За средни прсти што покажуваш нема ни да добиеш информација па на крај краева и да знам нешто ќе го споделам со некој што мислам дека треба да го споделам по овој пост од тебе тешко дека ќе добиеш некоа информација или шпекулација.:salut:Абе ајде немате ли некоја информација за нов играч?Јас мислев дека до сега ќе имате 2-3ца нови играчи вие ....:bip:
Се навреди од средниот прст?Па дај не заебави вии до саа ако знајаате информација ќе трчаате да га кажате...:bip:За средни прсти што покажуваш нема ни да добиеш информација па на крај краева и да знам нешто ќе го споделам со некој што мислам дека треба да го споделам по овој пост од тебе тешко дека ќе добиеш некоа информација или шпекулација.:salut:
Информации има а не ги знаат многу луѓе јас ти кажувам дека сите членови на форумот од Кавадарци знаат но по нечија молба не смее се да се искажува во јавност барем не за сега а за средниот прст што го покажуваш не ми е проблем знам како ти е сеа интеренсно ти е си го ставаш терај немај проблем.:salut:Се навреди од средниот прст?Па дај не заебави вии до саа ако знајаате информација ќе трчаате да га кажате...:bip:
Де бе и ти па саа Владе Дивац...Ного е евтин за них...Амир ќе му кажал на дедо му ќе дадел за Бодирога...(мала шала)Aman be so tolku gi kriete informaciite za novite igraci? Vlade Divac da ne e dojdel da igra za Feni hah :pos2:
Абе што му е на народот?Јас у загради ставам мала шала вие ....А што имаш за кажување кажи ајде...Оти ќе ме нема недела дена на форумо....:wink:Море јас ви кажав ништо не кажувам барем сега за сега почекајте уште неколку дена и ќе видете самите што и како ќе биде а Христов немој да ми планинариш по живците оти ќе ти кажам нешто што не треба затоа биди мирен не туку летај ѓоа бик на пизда.:salut:
Taмам кога ќе се вратиш ќе видиш што и како не мора да повторам сто пати дека немам што да кажам и крај на прича реков дека не ми е дозволено да изнесувам информации во јавност барем не сега за сега капираш.:salut:Абе што му е на народот?Јас у загради ставам мала шала вие ....А што имаш за кажување кажи ајде...Оти ќе ме нема недела дена на форумо....:wink: