B
Beck's
Гостин
ke vidis snimka poubavo od strimot,pa posle ke se demantiras samiot sebesi,go srusi i te kako:smir:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ke vidis snimka poubavo od strimot,pa posle ke se demantiras samiot sebesi,go srusi i te kako:smir:
imaa sansi koi trebase da gi realiziraat pri krajot na mecot,posle stigna kaznata,to e
tebe ko navijac na Depor te sfakam,ali za mene toa ostanuva penal,sepak tezok start bese.Sekunda go delese od topkata i igracot,zatoa.Ali aj sto e tuka e,poveke sreka vo idnina:smir:
Ова некој судија би го судел како пенал, некој не. Според мене јас мислам дека беше пенал, затоа што Лопо иако имаше намера да оди на топка, најпрвин ја гибна топката ама отпосле го покоси и играчот. Иако можеше ова да го расчисти поубаво, 100% сум сигурен.![]()
Па нели е тоа најважното или јас напразно гледам фудбал 20 години :nesvest: Значи ја допира прво топката, а не прави старт врз противничкиот фудбалер (а немаше ни таква намера). Контроверзна одлука во секој случај![]()
Сепак не беше баш најчисто расчистување. Како и да е контраверзна одлука е, затоа и пишав некој судија ова би го судил, некој не.
Tetova jas sum navivac na Depor ama seuste ja neam videno snimkata.Ama bitno e deka sekogas sum realen i koga igraat loso kazuvam deka se mizerii ne stedam zborovi za Deportivo.Sega bas ce ja vidam snimkata i za 5 minuti ce mavnam us eden post da vidam dali si u pravo.
Mozam da kazam uste odma deka crveniot na aranzubia e realen,mada bilic stana i sudijata cekase da vidi dali ce postigne ovoj gol,a otkako promasi mu dodeli crven na golmanot.Da padnese bilic i ovoj togas da svirnese,togas toa e cist crven a vaka so cekanje "da vidam so ce se desi pa posle sviram" mislam deka treba so zolt da pomine.
Za zal ne najdov snimka kade moze ubavo da se vidi penalot vo 90-ta miniuta.Ako ja cepnal lopo topkata togas ni crven ni penal ni nisto tuku zolt za igracot na gijon.No ako ja promasil i startuval na nogata,togas se sviri penal no , crven za takva situacija....nemoguce.Se na se osteteni sme.Za zal.
Ова ќе е тежок меч, искрено да искараат нерешено, добро ќе е, оти Хетафе е доста блесава екипа.