Goooollllllllllllllllllllllllllll
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Фала ти брат на исцрпниот извештај од мечовОдлична презентација против Севиља.Искрено не очекував толку добра игра и комбинаторика посебно на средината на теренот.Сите заслужија 10-ка.Добро ај за Гуардадо и Жуан Домингез ќе ставам 9-ка зашто не знаеа да го погодат голот кога испаднаа сами пред голот на севиља))))))))))))))) Исрено не знам како Севиља даде гол во прво полувреме.Исто како што ги даде претходните 2 со Реал и со Билбао.Од немајкаде.Нафрлена топка од слободен во шеснаесетник и ете гол.Депортиво беше многу поконкретен.Затоа и одма за три минути се врати по голот.И спрема играта знаев дека ќе се вратат.Комбинација меѓу Домингез,Валерон па Гуардадо овој по земја во pетерецот и Адријан му ја забоди на Палоп.Второ полувреме Севиља нападна со сите сили.Го пушти и Луис Фабијано кој не го планираа за утакмицава.Кануте од нервоза сакаше да го натепа Антонио Томас пред очите на судијата.И за тоа доби само жолт картон
Но никакви посериозни шанси на Севиља во овој дел.Иако го имаа поседот на топката,сите приоди кон голот има беа затворени.Колото и Лопо одлични.Браво се уклопи оваа двојка.Лауре ѕверски изигра.Домингез браво ќе те биде со би рекле
))).Фабијано еднаш се закани и Навас и имаше неколку мешаници и толку.Криво ми е за Депортиво што не поведе.Домингез да беше малку поискусен ќе дадеше гол од 7 метри.Гуардадо исто така промаши.Се на се одлично издание на Депор.Се надевм дека така ќе биде и на следната утакмица.
Абе требаше да победите али ај...се надевам ке ја остварите посакуваната цел:back:
Марчеееееееееее не губи надеж:back:
Ке ги победите и нив доколку сакате да ја остварите целта.Ако се може се се сака:smir:
Малку измешани поими:pos2::pos2::pos2:
Нема везе се разбравмеMe болеше главата и незнаев што пишам.:smir:
Mislam deka na rodrigez povece mu odgovara pozicijata kako centralen sreden igrac otkolku kako so go igrase lotina na desnata strana.Sekako dobro e da lotina da mu gi zadrzi i napagjackite aktivnosti.Za duelot so vajadolid nekako sum epten pozitiven i mislam deka ce gi tepame so 2 ili tri gola razlika.Dobro bi bilo pak valeron da zapocne od pocetokot a pablo alvarez da vleze vo vtoriot del koga vece ce imame sigurno vodstvo![]()
3:1 za Deportivo.Koj gube caste)))))))))))