Фан клуб:Црвена Звезда

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
koj klub se ova kk zvezda.....od uzas u beda vlagaat...
posle cigani ke idat na zeni odbojka,neznam sto,ke izmisluvaat sportovi sto ke gi pratat...:music5:
p.s. gledajte ja vecer snimkata,moze ke tepaat(oti imaat furiozni cetvrtini!!!)

Како може бе екипите шо ги победуваме у гости од нив да губиме у Пионир :tapp:Имаме среќа шо ја прегазивме Гран Канарија па не верувам дека ќе ја прокоцкаме разликата у Шпанија.

Читам цело време , и чуден си ми. Ултра вк сака да ти каже дека Делије ако идат на гостовање, ќе идат 1000 минимум, а ако им дадат 100 карти не ни идат.Таков им е рејтингот.Не е ова Македонската тифо сцена па дадат 30 карти и ај влези во сала.Пример за тоа се Фемили кога сакаа кај нас да дојдат во Св.Николе. Им даваа само 20 карти , па полицијата ги врати бидејки сакаа 300 да влезат.И не бркај прсти во секоја манџа. Напушти ја темава ако сакаш... ДС1989 :smir:

bbbzf5dn9.jpg

Пораз од Гран Канарија 58 - 81

Ја не знам што се случува. Пропадна и последната шанса за спас на оваа катастрофална сезона за нас. Ај што останавме и без Европа него и мали се шансите да се пласираме во плеј-оф на НЛБ.:tapp:

Се надевам дека веќе еднаш засекогаш ќе помине оваа криза и ќе застанеме на прави нозе:toe:

Пак пораз, овојпат од Хемофарм, 76-70 :kesa:

Крајно време е за промени :toe:

Губиме на полувреме од комшиките 37-56.
Ај барем да ја намалиме разликата у 2-ро полувреме.

Neam komentar daj prajte ekipa da ne propadne kosarkata u srbija bre covece sramota e citam izjava pred utakmica na bjelica kao bile motivirani ke pruzile otpor a neznae deckoto deka taka samo ne motivira poveke i BOOM!!!! jebala ih stoka 30 razlika!!Da sakase dule da stegne skroz do kraj ke trebase da se rasturi CZ kao klub da igrase prva postava.LOPOVI LOPOVI xa xa xa xa

Звезда-Раднички 94:82
Победа, која ни овозможи пласман у плеј-оф, и учество у НЛБ и наредната сезона.:)

Охооо победивте и одма пишите, а во пораз ве нема никаде (не го свакајте како провокација) :smir:

Уште еден испад и ќе бидеш перманентно баниран од овој фан-клуб, па после нит молење преку ПП нема да ти помогне!!!
Модерација

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom