Фан клуб:Црвена Звезда

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Ја гледав вчера репризата...како изиграа секоја чест!
Иначе и на трибините беше лудило, мило ми е што малку по малку се враќа и навивањето во кошарка.

На крај кога почнаа да го скандираат името на Тејлор ми беше најјако, нигеров незнаеше што да напрае од среќа :)

На крај кога почнаа да го скандираат името на Тејлор ми беше најјако, нигеров незнаеше што да напрае од среќа :)
Па 5та утакмица му е во Европа, прв пат нешто ваквко му се случува цела сала неговото име да го скандира, се надевам ќе најдеме финансии да го задржиме и другата сезона. :)

Честио нек ни е победата само вака нек се продолжи инаку последната четвртина се одигра на ниво овој Тејлор пева пева па растура хаха дефинитивно за мене најдобар нигер до сега што е доведен.

Вечер во 21:00 или 21:30 часот (не видов точно) ќе има директен пренос Турк Телеком - Црвена Звезда на Еуроспорт 2, кој ја фаќа нека ја гледа :helou:

Вечер во 21:00 или 21:30 часот (не видов точно) ќе има директен пренос Турк Телеком - Црвена Звезда на Еуроспорт 2, кој ја фаќа нека ја гледа :helou:
Утакмицата се игра во 18.15 :helou:

У Ку кабловците ни пуштија РТС2. :smir:

Одлично. 30-40. Лошо на почеток, 12-4 за Турците. После Трифа мењаше, влегоа Виденов, Бјелица и Радивојевиќ и одлична игра на нашите. Имавме и плус 15 (22-37), но добро е. Најдобар Штимац :vozbud:, добар и Виденов, како и Стевиќ. Тејлор на почеток доста лошо, баш индијански играше, но во втора четвртина е добар.

И еве ви го линкот, сто пати ви кажувам више:

http://www.balkansport.info/cmps_index.php

Не, не овие момци ми се многу чудни :pipi: Ќе изгубат 15 од Широки, ќе победат 22 на Турк Телеком. Браво !:back:
п.с Бјелица од утакмица, во утакмица игра се подобро и подобро.

Ај честито победа и нека се множат.

Иначе сеа гледав краток извештај од натпреварот, на почетокот сме играле многу лошо али потоа во продолжетокот сме играле како преродени и заслужено сме победиле. Кикановиќ е повреден и се уште не се знае дали е сериозна повредата и дали ќе се врати што поскоро.

Спремајте се за во сабота, следи дербито со комшиите.

П.С ТРИФО МАЈСТОРЕ :vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom