Фан клуб:Црвена Звезда

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Прв кој замина е капитенот, Радивојевиќ и тоа во турскиот Трабзон. Пред заминување уште се и Кешељ, Елмедин, Бјелица, Штимац, Стевиќ...
Иначе, нашите ќе настапат и на меморијалниот турнир „Радивоје Кораќ“ во Бања Лука, на кој ќе настапиме претежно со јуниорите, кој ќе бидат појачани со Јеловац, Рондовиќ и Милошевиќ.

Се знае за Бјелица каде ќе оди?
Јас што читам деновиве по форуми,портали се споменуваат Барселона,Партизан и на НБА драфт,што е најреална опција.

Се знае за Бјелица каде ќе оди?
Јас што читам деновиве по форуми,портали се споменуваат Барселона,Партизан и на НБА драфт,што е најреална опција.
Искрено не знам кај ќе оди, али и мене најреална опција ми е НБА драфт, па ќе видиме.
Едно е сигурно, нас не напушта:(

После подолго време пак да пишам нешто:)

После катастрофалниот старт, во кој имавме скор 0/6, конечно вчера остваривме победа, против нашиот редовен пациент Цибона со 83-72.

Наредно коло е вечното дерби со смрдизан. Реално, шансите за победа се многу мали, но спортски е да се надевме.

Но, денеска повторно лоша вест, исфрлени сме од Пионир:nesum:, поради долг од 170 000 евра. Јбг, сами сме криви.

После подолго време пак да пишам нешто:)

После катастрофалниот старт, во кој имавме скор 0/6, конечно вчера остваривме победа, против нашиот редовен пациент Цибона со 83-72.

Наредно коло е вечното дерби со смрдизан. Реално, шансите за победа се многу мали, но спортски е да се надевме.

Но, денеска повторно лоша вест, исфрлени сме од Пионир:nesum:, поради долг од 170 000 евра. Јбг, сами сме криви.

Dobra ni bila igrata protiv Cicibona, so ni dave nada za so Partizan so bez DV ne e koj znae so, ali ipak e pred nas deka, deka.

Za Pionir, ne sme isfrlani sami ispadname so namera da ne go zgolemme dlgut poveke, inace sa pregovare so gradut i belkim ki sa najde nekoja solucija.

I redno vreme e da sa prekine bojkotut na Deliite i da pocne da sa ode na kosarka posto kosarkarte poveke ginat za Zvezdiniut dres otkolku tie manekente na Marakana!

Dobra ni bila igrata protiv Cicibona, so ni dave nada za so Partizan so bez DV ne e koj znae so, ali ipak e pred nas deka, deka.

Za Pionir, ne sme isfrlani sami ispadname so namera da ne go zgolemme dlgut poveke, inace sa pregovare so gradut i belkim ki sa najde nekoja solucija.

I redno vreme e da sa prekine bojkotut na Deliite i da pocne da sa ode na kosarka posto kosarkarte poveke ginat za Zvezdiniut dres otkolku tie manekente na Marakana!
И ја го сакам истово, али има уште многу работи треба да дојдат на свое место, за да прекине бојкотот. За ова другото не би се сложил у потполност.

Mање више, очекуван пораз од смрдизан. Прва четвртина се држевме добро, после како и на претходните дерби-утакмици почнавме со личните и они ја превзедоа работата у свои раце.

Mање више, очекуван пораз од смрдизан. Прва четвртина се држевме добро, после како и на претходните дерби-утакмици почнавме со личните и они ја превзедоа работата у свои раце.

Да да заради личните изгубивте 31 разлика :smir: Дај бидете малку реални и признајте дека 100 пати сме поквалитетни од вас...

...pobeden i zagreb vo ova kolo na jadranska,dali toa doagjaat mnogu podobri denovi za kk zvezda so ogled na problemite sto gi imaa na pocetok na sezonata...ne sum bas vo tek,dali ima zasiluvanja,ili e istiot igracki kadar od pocetokot na sezonata?

Завчера, пораз од Нимбурк 99-82. Ги гледав првите две четвртини само, и нема што да се каже, освен дека се беше катастрофално, посебно играта у одбрана.

Знам дека касно реплицирам, али нема везе...
Клинт, далеку се добрите денови за КК , нажалост. А што се однесува до играчкот кадар, он е мање, више ист, со тоа што во текот на сезоната дојдоа Вујадин Суботиќ, Сава Лешиќ и американците Марш и Мајлс , а Катниќ го раскина договорот поради незадоволство.

На 10, повторно во Пионир е утакмицата со Будуќност.

Значи ситуацијата у клубот е дно дна. Сигурно е дека идат: Дрча, Јанг, Милошевиќ, а за другите не се знае, бидејќи ќелавата п*чка, Павловиќ планира да даде отказ на неколку играчи и ваљда на Увалин.

За утре е најавен некој протест пред просториите на клубот, на Калемегдан, каде што, најверојатно на навијачите ќе им се придружат и играчите со стручниот штаб.

Ќе биде весело деновиве.

УПРАВА НАПОЉЕ !

Реков дека ќе биде весело ја. Денеска е сменет Увалин, а на негово место е поставен Никитовиќ, иначе помошник на Дуда Ивковиќ. Увалин е сменет затоа што не се согласувале со гомното од менаџер, звани Мирко „пичка лоповска“ Павловиќ.

Плус, истиот тој Павловиќ се противел кога требало да се потпише договор со Лукоил за спонзорство, кој би бил од корист за Звезда. У моментов би рекол свашта ама ќе се воздржим.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom