Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата dajdo
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Какво одење на Есиен, да не направат некоја таква грешка овие од управата наша оти тоа е рамно на самоубиство.....:nesvest: Само да не запни Карло и да покрени некоја иницијатива за Кака, па овие Миланезиве да го побараат за узврат Есиен(и некое милионче +) - оти тешко нас после, сме нае*але јако у таков случај...:uvo:
Ја не би и за чиста трампа Есиен<->Кака
фала, чао пријатно....:)

Какво одење на Есиен, да не направат некоја таква грешка овие од управата наша оти тоа е рамно на самоубиство.....:nesvest: Само да не запни Карло и да покрени некоја иницијатива за Кака, па овие Миланезиве да го побараат за узврат Есиен(и некое милионче +) - оти тешко нас после, сме нае*але јако у таков случај...:uvo:
Ја не би и за чиста трампа Есиен<->Кака
фала, чао пријатно....:)

Ајде ајде сепак мислам дека Кака ке пристигне на Стемфорд

18јули дугачко ми се чини кога Челзи ке заигра пак

18 Sat20:00Friendly H Seattle Sounders

22 Wed4:00Friendly H Inter Milan

25 Sat1:00Friendly H AC Milan

27 Mon24:00Friendly H Club America

Уф, не збори.... Месец ипол без фудбал :uvo: - па јас ќе збеснам по дома бе, од толку постење :vozbud:
ама пак на 25 Јули.... :tv: екстра дуел..... Карлисимо против неговиот екс тим... вау

Мислам дека овој натпревар би бил најинтересен. Не заради екипата, туку заради МУРИЊО...

аирлија да е.
ова го викам иако не ми е ќејф, али пред време да не збориме.

сакав зола да беше некако али ето...тоа е тоа.

п.с. карло аман не го продавај дрогба

Ц ц ц ц ц...биваше ли сите легенди да ни ги зимате бе? :uvo: :)

Неможам да го замислам Милан без Карло.... ама сега уште повеќе си го сакам Челзи:vozbud::vozbud::vozbud:

аирлија да е.
ова го викам иако не ми е ќејф, али пред време да не збориме.

сакав зола да беше некако али ето...тоа е тоа.

п.с. карло аман не го продавај дрогба
не го продавај ЕСИЕН. Не знам што би правеле без ѕверов... (ако замине, не дај Боже). Да сум на местото од ови од управа би му стаил клаузула без купување на играчи од Милан, а уште помалку замени.

Освен Пато :smir:

Абе видоа како беше ко го немаше Есиен.. Никакво! Кога се врати тој, живнаа Челзи, и на првите 2 натпревари тој дади гол (ако не се лажам) едниот на Јувентус во ЛШ...

Да не помислат да го продадат Есиен... еј.. :uvo::nesum:

Не,не смеат да го дат Есиен.Звер е чоекот...глупо ке биди ако си оди Есиен..:uvo:

Ај со среќа следната сезона со новиот тренери..Се надевам на интересни дуели Манчестер-Челзи догодина и интересна борба за титулата:vozbud:

Какво давање Есиен бе што им е на овие од Милан не знам.

Со среќа нека ни е! Есиен, нема давање. Кака, би било прекрасно да дојде кај нас!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom