Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Си ја заврши повеќе од пола работа. Потполно сум сигурен оти тоа и беше целта на Хидинк. Да види како ке се справи барса со таква поставена одбрана, и по можност да се постигне гол од контра. Што за многу малку не се случи.
Лош е, незгоден, ама шо го напреј ти ебаго? Чеј, поелека...:tv:А,што ако Барса даде гол или два на Стемфорд?Тогаш ќе викаме дека Хидинк бил крив што изиграл 0-0 на Ноу Камп.Овој резултат е најзаебан да знаете...
Мислам дека наредна недела ќе видиме сосема друг Челси..кој ќе нападне и можеби ќе влезе во финале..ај здравје дотогаш.
А што ти Фантом да не сакаше да одиме со 3-4-3 да им играме на барса:pos2:Баш така, уште Мансиен место Дрогба, и Белети место Малуда да стартуваа.....и сите сложно наредени меѓу стативите на Чех!![]()
А,што ако Барса даде гол или два на Стемфорд?Тогаш ќе викаме дека Хидинк бил крив што изиграл 0-0 на Ноу Камп.Овој резултат е најзаебан да знаете...

Епа јас не знам што уствари сакаше ти Челзи да постигне.
Али да бришам од тука јас, не ми е местото овде. Добра игра и со среќа другата недела. :smir:
Па да, со Хиларио на гол и Чех како лев бек пошто е единствен левак освен Малуда, ко би играл на лево крило.А што ти Фантом да не сакаше да одиме со 3-4-3 да им играме на барса:pos2:

Ајде бе ајде..го поминавме Ливерпул кој според мене е најака екипа во Европа после Барса сезонава..што го поминавме него,можеме и Барселона бе,крај краева која е Барса?Од кај доаѓа?Фудбал игра?:pos2:
Ајде со главата нагоре и одиме во Рим...имаме недовршена мисија таму.
Да даде гол!
Па да, со Хиларио на гол и Чех како лев бек пошто е единствен левак освен Малуда, ко би играл на лево крило.![]()