Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе ај, тој го направи пеналот и не изигра баш како што треба. Инаку за Карваљо очекувано беше, цели 2 сезонуи има повреди и кога и да игра е во катастрофална форма. Мансиен следен пат во ваква ситуација...Ајде честито ни поминување во следната фаза.Нека не помислуваат да не победат на Стемфорд Бриџ.Челзи - Ливерпул 4-4(3-1) и со вкупен резултат од 7-5 Челзи поминува во следната фаза во ЛШ каде ќе игра против Барселона.
За вчерашниот натпревар ќе кажам дека таков натпревар нема да биде одигран во ЛШ и во наредните 100 години.За луѓе со слаби нерви не се препорачуваат такви натпревари.Јас како навовач на Челзи по првото полувреме неможев да се воздржам но кога направивме пресврт малку се смирив и потоа пак кога беше 3-4 повторно ме фати нервоза која резултираше со среќен крај кога заврши 4-4.
Според мене добра игра на вчерашниот натпревар за Челзи истакнаа Дрогба,Лампард,Малоуда,Алекс,Иванович,Кол,Есиен.Големата возбуденост од овој дуел влијаеше на Чех,Балак,Калу,Анелка,Карваљо.Но сепак сите заслужуваат честитки за елиминацијата на Ливерпул.Очекувам победи во следните натпревари во ПЛ и ЛШ.Ни следува исклучително тежок натпревар против Арсенал во ПЛ а од ЛШ два натпевари против Барселона.

Кога го видов Лампард како го бацува дресот, ми потекоа солзи, ми текна на лани кога даде гол против Ливерпул од пенал кога плачеше (кога почина мајка му)...
Aј ти се молам не се глупирај,кај Арсен Венгер најдобар тренер.бтв браво на Челзи за победата.Одличен натпревар возбудлив со 8 гола.Преостанатото е со Барса тоа ке биде уште по возбудлибоИако сме огромно конкуренти...мора да ви се одаде големо признание...Го имате вториот најдобар тренер на светот, после Арсен Венгер се разбира, и токму поради него ви ја честитам победата...т.с..Пласманот понатмау....Се надевам дека ке се сртенеме во финалето...