Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата dajdo
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ко почина мајка му, паузираше една утакмица мислам, изгледаше на осамено гомно две недели, ама како професионалец, го надмина тоа побрзо него нормално... Не очекувам којзнае колку да паѓа во депресии сеа.

Кога почина мајка му,тоа беше пред утакмицата со Лузерпул во ЛШ.И им закачи гол..Лампард е играчиште заради жена да падне во форма?Не би рекол...

лампард не падна во депресија откако почина мајка му туку се врати посилен им закопа гол на ливерпул и на манчестер во финалето така да не му е дојдено нему го некоја шпанска глумица од сериите на тв:jaj:

Па и за очекување е таква лоша кондиција, не верувам дека Грант и Сколари наметнале барем 70% од тренинг режимот на Мурињо... Со Гус ќе е строго пак, ќе ги стегне сите. Кој е потпросечен, трк со резервите, нека изигра една утакмица против вториот тим на Плимут и Донкастер.

Иначе, Лампард сингл повторно а... Тешко него, наезда од пичици ќе имат секој ден. :D
Ја велев по Олд Трафор лакрдијата само цврста рака треба. Квалитетни индивидуалци ко шо има Челзи посакуваат 98% од клубојте на планетава, ама нема. Сколари со изјавите не ми делуваше за цврста рака, и реков „само заради вакви изјави ја би го избркал, не за резултатите“. Бев против бркање, особено овај период, ама бидна шо бидна сега....
На Челзи му треба монструм, во фудбалска, море малку и во карактерна смисла.

Ламбе наш, ко шо реков, втора шпекулација за разделба со Елен (ја шо знам); и точна не точна, верувам во него.

Дечки да сум искрен сакам Челзи годинава да бидат 3 или 4 во премиер лига и да играат класификации за во Лигата на Шампионите,па можеби ке ни се насмевне среќата да играат со некој од соседниве клубови (Олимпијакос,Левски Софија и др.) и да ни се исполни желбата да одиме да ги гледаме во живо.

Нема да бидеме пред Ливерпул,прашање дали четврти ќе бидеме.

Даворе , пријателе, многу песимист си станал море. Дај малку надеж собери од некаде да му се невиди.

:toe:

Кога умре мајка му на Лампард тој беше повеќе мотивиран против Лузерпул,зато гол му даде :)

Даворе , пријателе, многу песимист си станал море. Дај малку надеж собери од некаде да му се невиди.

:toe:
Мора малку оптимисти да бидеме,иако не вервам за титула во ПЛ,ама за ЛШ да се надеваме:helou:

Мочи се у ПЛ. Отиде веке. ЛШ имаме реални шанси. Ај малку повеке оптизимам. Со Грант стигнавме до финале не па со Хидинк. Мислам дека Хидинк ке го добие респектот:toe:

абе многу се замарате со мајка му на лампард.сите ние еден ден ке умреме.:tapp:
а голот со манчестер бесе повеке од срекен.

Правилно е CHELSEA
Кога ќе се спојат SEA се добива ЗИ
Значи најправилно е Челзи.
Во весници го пишуваат со С како што знам ама не е правилно
Незнаат каде им е З па ставаат С.

SEA = СИ а не ЗИ:tapp:
Али така се изговара на нашински, едначење на согласките по звучност...

Куарезма дал голој за резервите.......:pos2:

Челси, Челзи.... Околу читањето не знам баш, и Reading е Ридинг, па испаѓа дека Рединг било. Ја знам Челзи, ама не сум сигурен дали така е правилна транскрипција, или пак Челси.

Наводно вчера (на Дејли Меил мислам имаше), ретко кој играч можел да го издржи првио тренинг под раководство над Гус Хидинк и тој бил многу незадоволен од нивната кондиција, така шо Хидинк одлучил да има кондициони тестој за секој играч и да така да одреди каква е состојбата на секој од нив. :tapp:
Од ко почнаа да играат балет заборавија како се игра фудбал, паднаа во кондиција во форма во се...:toe:

абе многу се замарате со мајка му на лампард.сите ние еден ден ке умреме.:tapp:
а голот со манчестер бесе повеке од срекен.
"Fortune favours the brave" - Среќата ги следи храбрите :toe:

SEA = СИ а не ЗИ:tapp:
Али така се изговара на нашински, едначење на согласките по звучност...

Епа така де !!!
А тие што мислат дека е СИ би требало да биде СИИ за на крај да испадне ЧЕЛСИИ ХАХАХАХАхахаха:pos2::pos2:

Абе не замарај не сум на час по македонски..За мене Челси е и готово..

челзи и реал се во битка за малиов...интересен е малиов за едно 15 години би било играчиште:pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom