Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ја велев по Олд Трафор лакрдијата само цврста рака треба. Квалитетни индивидуалци ко шо има Челзи посакуваат 98% од клубојте на планетава, ама нема. Сколари со изјавите не ми делуваше за цврста рака, и реков „само заради вакви изјави ја би го избркал, не за резултатите“. Бев против бркање, особено овај период, ама бидна шо бидна сега....Па и за очекување е таква лоша кондиција, не верувам дека Грант и Сколари наметнале барем 70% од тренинг режимот на Мурињо... Со Гус ќе е строго пак, ќе ги стегне сите. Кој е потпросечен, трк со резервите, нека изигра една утакмица против вториот тим на Плимут и Донкастер.
Иначе, Лампард сингл повторно а... Тешко него, наезда од пичици ќе имат секој ден.![]()
Нема да бидеме пред Ливерпул,прашање дали четврти ќе бидеме.

Мора малку оптимисти да бидеме,иако не вервам за титула во ПЛ,ама за ЛШ да се надеваме:helou:Даворе , пријателе, многу песимист си станал море. Дај малку надеж собери од некаде да му се невиди.
![]()

Правилно е CHELSEA
Кога ќе се спојат SEA се добива ЗИ
Значи најправилно е Челзи.
Во весници го пишуваат со С како што знам ама не е правилно
Незнаат каде им е З па ставаат С.

Од ко почнаа да играат балет заборавија како се игра фудбал, паднаа во кондиција во форма во се...Куарезма дал голој за резервите.......:pos2:
Челси, Челзи.... Околу читањето не знам баш, и Reading е Ридинг, па испаѓа дека Рединг било. Ја знам Челзи, ама не сум сигурен дали така е правилна транскрипција, или пак Челси.
Наводно вчера (на Дејли Меил мислам имаше), ретко кој играч можел да го издржи првио тренинг под раководство над Гус Хидинк и тој бил многу незадоволен од нивната кондиција, така шо Хидинк одлучил да има кондициони тестој за секој играч и да така да одреди каква е состојбата на секој од нив.![]()

"Fortune favours the brave" - Среќата ги следи храбритеабе многу се замарате со мајка му на лампард.сите ние еден ден ке умреме.
а голот со манчестер бесе повеке од срекен.

SEA = СИ а не ЗИ
Али така се изговара на нашински, едначење на согласките по звучност...