Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата dajdo
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Lugje, Anelka si ja vrati golgeterskata forma od pocetokot na sezonata. Gledav zavcera i ne mi se veruvase. Izgleda mu odgovara formacijata so Kalu i Drogba kako krila a toj da e isturen. Bravo, bravo:smir:

И Абиати беше планиран како 3 голман на Милан па прееска ги спаси од катастрофа. Така да тоа не треба да биде оправдување за ништо.
Али ај пак ќе кажам, се надевам на подобро утре :toe:
:salut:
Не би го споредувал овај со Анелка, оти кој и да е голман, ако е најзначајниот играч за тимо на конкретната утакмица, то значи дека натпреваро отишол упичкуматерин за конкретнио тим.

Во наредниов период, Анелка против Вила можи и да покажи нешто, ама против Јуве? И да видам, нема да верувам.

Ристе шо рече оти на напаѓачите им е најтешко ко ќе не игра целио тим ко шо треба, да, сосема е точно то. Ама глваните шпиц-играчи на тимој со такви амбиции како Челзи (би требало да) се способни да инспирираат и сами опасна акција па и гол ко ќе не ој се најубо. Дрогба со Ливерпул првенствена пред две години мислам, исто и со Евертон, го памтите? Цела година (и нешто појќе) од Анелка немам видено такво нешто, освен против Ватфорд и тие третолигашите во реваншо како ги викаја ги заборејв.
Е зато се надевам(В) оти Дрогба ќе се врати пак на старите патеки, такви ѕверој, такви животни се многу ретки. Ќе видиме шо ќе биди до крајо.

Нови проблеми за Челзи: Ѓоспоѓа Лампард го оставила Френк

Една од најважните алки во тимот од "Стемфорд Бриџ" се соочува со тешки проблеми кои би можеле да влијаат на неговата игра, но и на резултатите од неговиот клуб.
Френк Лампард до пред неколку години важеше за фамилијарен човек. Романсата со една Каталонка заврши со свадба и како плод на ниваната љубов се родија двете нивни ќерки. Но Френк се успеа да расипе откако два пати беше 'фатен во прегратките' на други жени.
Елен Ривес конечко рекла "Доста!" и го оставила Лампард кој сега доживува тешки моменти, открива британскиот таблоид "". Наводно фудбалерот ја молел свршеницата за уште една шанса играјќи на картата деца, но јавната срамота која и ја приреди ја очеличи Елен.
60193454.jpg

Од 2001 година 30-годишниот Лампард два пати беше фатен со друга жена, а едната дури даде интервју за британските медиуми.
Ќе успее ли новиот тренер Хидинк да му помогне на Челзи активно да се врати во борбата за титулата во Премиер лигата ќе видиме, но евентуалната депресија на Лампард сигурно нема да му помогне на неговиот клуб да дојде до титулата.

Едно време се збореше дека се мувал со Каролина Гочева..кога гостуваа Енглезите во Скопје..памтам тогаш ДИјаманте(усвари Каролина) ја пееше химната.

Да бе....:)

Абе озбилно пред година дена имаше нешто вакво; и искрено не ме чуди ни да е лага, не ме чуди ни да е вистина ова сега.

Мераклија по жени е Френк...Сеа читаме утре:Френк Лампард со нова жена....

Дијаманте-Каро

Да бе, Каролина со Лампард, Вукичевиќ со Бекам :) Едната после се фалеше дека си праќале пораки со Лампард, а во Вест другата изјави дека кај Бекам не и` се допаѓал неговиот нос и не сакала депилирани машки :)

Ај ќе си најди друга Лампард нема проблем,ама може да влијае врз играта.
Нека ја земи Каролина за жена :)

А оваа му раскинала затоа што не отиде да игра у Барселона:tapp::tapp:

жената е гавол:toe:

Лампард повеќе го сака Челзи од жена му, тоа го докажа со тоа што остана верен на клубот и не отиде во Барса. Така да мислам брзо ќе му помине, ќе налета некоја што ќе го утеши, ќе среди Роман некоја Русинка:wink:

Ко на к15

Не се убивај бе гкуп,ќе најдеме има бугарки колку сакаш...
Лампи не очајувај,ке најдеш жена

Дада. Роман да му најде некоја долга нога, Шарапова на пример.

:vozbud::vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom