Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Добро бе Давор, го гледаш ти Челзи на утакмици или шо?
Деко моментално е во трипати подобра форма од Балак. Плус, перфектно се воигра со Лампард, и е еден од двигателите на играта на теренот и клучен за високиот посед.
Па ти изгледа не го гледаш Челси.Последниве натпревари Деко е тиња исто и Балак,али колку толку Балак е подобар од Деко.
Па ти изгледа не го гледаш Челси.Последниве натпревари Деко е тиња исто и Балак,али колку толку Балак е подобар од Деко.
Да ти кажам најискрено ни Луис Фабиано ни Аршавин не ни требаат.Сега се врати Дрогба во нападот,Анелка е одличен,ќе се врати и Ди Санто така да...А,Аршавин?Па,ги имаме Калу,Малуда,Џо Кол,па и Деко некогаш може да игра крило,така да и овој не ни треба.
и ако нема никој околу него во дијаметар од 20 м (т.е. радиус).Факти за Деко од мене...
И тоа е тоа... се согласува ли некој со мене.. ?
- Спор е ко трактор и со невина фаца
- милениче на сколари
- прави фаули со колк за жолти картони откако глупо ќе ја изгуби топката.
- Пасовите се прецизни само ако се пратени дијагонално до некој бек или ако се пократки од 6 метри.. да стигнат до гол ко асистенција? тоа претешко
- Знае на 1 од 8 утакмици да стави вондергол..
Балак? 3 Пати подобар играч.
Факти за Деко од мене...
И тоа е тоа... се согласува ли некој со мене.. ?
- Спор е ко трактор и со невина фаца
- милениче на сколари
- прави фаули со колк за жолти картони откако глупо ќе ја изгуби топката.
- Пасовите се прецизни само ако се пратени дијагонално до некој бек или ако се пократки од 6 метри.. да стигнат до гол ко асистенција? тоа претешко
- Знае на 1 од 8 утакмици да стави вондергол..
Балак? 3 Пати подобар играч.
Легендата Џин Хекман :tv:На мене ми се исти.А кој е тај другио (ако има друг на сликата де :pos2![]()
То да. Ми текнува како паднаа првите два гола против Сандерленд; откако Алекс тргна сам напред.Фантомикс, мислам дека на натпревар кога е важно да се победи и да се избие напред, искуството и снагата на Алекс доаѓаат пред стабилноста и агилноста на Иванович...
Хахахаха, Балак моментално држи подобра форма од Деко? :pos2:
Немој вакви смешки аман. Балак е престатичен и претром за темпото што го наметнува Сколари, а плус Деко и Лампард се воиграа и има таква „хемија“ меѓу нив, каква што Балак не постигна со ниеден играч во Челзи. Или можеби постигна со Малуда, на клупа се воиграа. :helou:
Која споредба!!! Колега Фантом бе?!Него, еве една подобра вест и да се надеваме дека е вистинита:
http://www.kajgana.com/statija_4702.html
Еве ти полно.Ако може некој нека стави друг линк, овој не иде кај мене, незнам кај вас како е.
Еве ти полно.