Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата dajdo
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Добро бе Давор, го гледаш ти Челзи на утакмици или шо?

Деко моментално е во трипати подобра форма од Балак. Плус, перфектно се воигра со Лампард, и е еден од двигателите на играта на теренот и клучен за високиот посед.

Па ти изгледа не го гледаш Челси.Последниве натпревари Деко е тиња исто и Балак,али колку толку Балак е подобар од Деко.

Ајде бе ... досега барем на 10 натпревари не немаат победено... да остане и вечерва така :)

Па ти изгледа не го гледаш Челси.Последниве натпревари Деко е тиња исто и Балак,али колку толку Балак е подобар од Деко.

Хахахаха, Балак моментално држи подобра форма од Деко? :pos2:
Немој вакви смешки аман. Балак е престатичен и претром за темпото што го наметнува Сколари, а плус Деко и Лампард се воиграа и има таква „хемија“ меѓу нив, каква што Балак не постигна со ниеден играч во Челзи. Или можеби постигна со Малуда, на клупа се воиграа. :helou:

Давор, се сложувам дека и двајцата се трупци, ама не се сложувам ни со тебе ни со Фантом... На исто ниво се :smir: Ај веќе нека се врати Есиен и тогаш ќе немаме проблеми (барем за средината)

Него, еве една подобра вест и да се надеваме дека е вистинита:

http://www.kajgana.com/statija_4702.html

Да ти кажам најискрено ни Луис Фабиано ни Аршавин не ни требаат.Сега се врати Дрогба во нападот,Анелка е одличен,ќе се врати и Ди Санто така да...А,Аршавин?Па,ги имаме Калу,Малуда,Џо Кол,па и Деко некогаш може да игра крило,така да и овој не ни треба.

Факти за Деко од мене...

• Спор е ко трактор и со невина фаца
  • милениче на сколари
  • прави фаули со колк за жолти картони откако глупо ќе ја изгуби топката.
  • Пасовите се прецизни само ако се пратени дијагонално до некој бек или ако се пократки од 6 метри.. да стигнат до гол ко асистенција? тоа претешко
  • Знае на 1 од 8 утакмици да стави вондергол..
И тоа е тоа... се согласува ли некој со мене.. ?
Балак? 3 Пати подобар играч.

Да ти кажам најискрено ни Луис Фабиано ни Аршавин не ни требаат.Сега се врати Дрогба во нападот,Анелка е одличен,ќе се врати и Ди Санто така да...А,Аршавин?Па,ги имаме Калу,Малуда,Џо Кол,па и Деко некогаш може да игра крило,така да и овој не ни треба.

Калу, Малуда и Деко ги сметаш за стабилни и константни во својата форма играчи? Играат како ќе дувне ветрот. Рака на срце, Деко е најконстантен во неговата мизерна форма (освен на почетокот на сезоната). Истото важи и за Калу. Знам дека одма ќе го спомнеш голот на Деко со ножички, ама старите имаат една многу добра изрека: „И ќора кокошка некогаш ќе колвне зрно пченица“.

Факти за Деко од мене...

• милениче на сколари
  • Пасовите се прецизни само ако се пратени дијагонално до некој бек или ако се пократки од 6 метри.. да стигнат до гол ко асистенција? тоа претешко
и ако нема никој околу него во дијаметар од 20 м (т.е. радиус).

Факти за Деко од мене...

• милениче на сколари

Во потполност се согласувам со тебе.

Иначе давајте линкови за утакмицава,зошто нема кај да се гледа.

На мене ми се исти.А кој е тај другио (ако има друг на сликата де :pos2:)
Легендата Џин Хекман :tv:

Фантомикс, мислам дека на натпревар кога е важно да се победи и да се избие напред, искуството и снагата на Алекс доаѓаат пред стабилноста и агилноста на Иванович...
То да. Ми текнува како паднаа првите два гола против Сандерленд; откако Алекс тргна сам напред.

Хахахаха, Балак моментално држи подобра форма од Деко? :pos2:
Немој вакви смешки аман. Балак е престатичен и претром за темпото што го наметнува Сколари, а плус Деко и Лампард се воиграа и има таква „хемија“ меѓу нив, каква што Балак не постигна со ниеден играч во Челзи. Или можеби постигна со Малуда, на клупа се воиграа. :helou:

Да ви поткажит нешто чичо и на двајцата...
Заедно Балак, Деко и Лампард во еден тим не оди. Лампард и Деко, Лампард и Балак, па и Балак и Деко е подобро него сите тројца заедно. Се гуши средината така.

Него, еве една подобра вест и да се надеваме дека е вистинита:

http://www.kajgana.com/statija_4702.html
Која споредба!!! Колега Фантом бе?! :)

Патем, истиот состав како против Вест Хем, освен шо Фереира не е ни на клупата, а резерва е Малуда.

Линк:
http://www.justin.tv/widgets/jtv_pl...0d1b0ad934add445ce9f727d.swf?channel=hodoodco

Ако може некој нека стави друг линк, овој не иде кај мене, незнам кај вас како е.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom