В
Вори
Гостин
Не дека нешто кобам,или не сум навивач на Челси,ама се мислам дека и утре нема да победиме.Во слаба форма сме,а и Евертон е заебан многу.Ако победиме ќе биде феноменално и ќе се вратиме на врвот(да даде господ).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Може и метеор да падне, да им го сруши стадионот и да мораат да продаваат играчи за да изградат нов. :pusk:
Глупи претпоставки се тие, ако ова, ако она... Наполи баш се стабилизира последниве години, не влегува во криза за скоро.
СО среќа:smir:Да не комплицираме, попрво Абрамович со се сите партали ќе со замини од Челзи отколку Наполи да почни да ги продава најдобрите играчи заради финансиска криза. Толку.
Лампард: Челзи ќе биде пред Ливерпул до Божиќ.
Мајсторе, веруваме во твоите зборови. Сега вие сте на ред.
Абе и Арсенал планира, ама...:icon_coolСО среќа:smir:
Ние планираме пак да бидеме и пред Лузерпул и пред вас на крајот на сезоната. Па нека победи подобриот:helou:
Па, со победа утре!Нивни Божиќ е сега за 3-4 дена, на 24ти мислам, па рачунај ти како би биле пред Ливерпул пред Божиќ.
Утре Балак на клупа, Деко и Лампард стандардно во средината, а во одбрана Алекс со Тери, немој го колнал Господ Сколари да го стави Иванович.
Немој да им го преземаш прекарот на Милан, ќе се караме:smir:Па, со победа утре!Инаку наполно ќе го оправдаат вториот прекар на Челзи, The Pensioners. Со годините тука се неколкумина, ама опасно е ако се деси истото и со перформансите во играта.
Искрено се надевам дека нема да има потреба за такво нешто. :helou:Немој да им го преземаш прекарот на Милан, ќе се караме:smir:
Познатиот Лекс Лутор, вечниот непријател на СуперменНа мене ми се исти.А кој е тај другио (ако има друг на сликата де :pos2![]()
И само молам Бога Деко да не игра денеска,не може човекот два паса да сврзе,не знае да ја додаде топката...