Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата dajdo
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ништо.Ќе губиме.Ем црвен,ем можевме да поведеме преку шансите на Анелка и Лампард,сега:tapp:

Не ја гледам утакмицава, ама Тери бот е или ми се чини? Како може да добие црвен картон на толку важна утакмица?!? Кога ги гледам последниве негови настапи и овој црвен картон (а и предходниот поништен), би рекол дека се во право од ФА дека попуштил психички поради промашениот пенал во финалето од ЛШ (поради што и му го поништија споменатиот црвен картон). Стварно незнам што да коментирам, освен дека многу е веројатно дека нема да победиме.

Ништо.Ќе губиме.Ем црвен,ем можевме да поведеме преку шансите на Анелка и Лампард,сега:tapp:

Нема да губиме. Нерешено најмалце, Ќе заигра сега Микел подефанзивно малце, и ќе се форсираат напади по крила пошто средината ќе е ослабена... Ќе поведеме од прекин или од нафрлена топка, и минимална победа.

Може некој да ми каже кој е судијава?Чавото дели картони мислиш локуми...

А што толку рипате по судијата? пак ли даде за безвезе црвен? како што ми рече Ристе стартот бил за црвен.

Судијава секој контакт го санкционират со картон или шо е филмоф? Директен црвен за Тери, а беше двојба дали е жолт или фаул само, и после жолт за Лампард и за Ешли Кол. :tapp:

Мора да се подобри средината во второто полувреме, одбраната е добра, а нападот не ни дојде до израз...

Абе дај не ме заебавајте сега. Тери немаше намера, ама стартот беше тежок и можеше да има потешка повреда. Црвен картон, како и 3 натпревари пауза ќе има за Тери.
Ешли и Лампард можеа да поминат без жолти, али ај. То е шо е.

Нема да губиме. Нерешено најмалце, Ќе заигра сега Микел подефанзивно малце, и ќе се форсираат напади по крила пошто средината ќе е ослабена... Ќе поведеме од прекин или од нафрлена топка, и минимална победа.
Напади по крила? Преку Деко?! :jaj:

Судијава секој контакт го санкционират со картон или шо е филмоф? Директен црвен за Тери, а беше двојба дали е жолт или фаул само, и после жолт за Лампард и за Ешли Кол. :tapp:

Мора да се подобри средината во второто полувреме, одбраната е добра, а нападот не ни дојде до израз...

:nesvest: :nesvest: :nesvest:
Абе жолт ќе беше премија ебаго, Дауд само спроведуваше правила. Веќе подолго време е кажано од ФИФА вакви стартови да се санкционираат со црвен, ретко кој судија не би покажал.

Да, за Дауд прајме муабет. Дауд 8/10 случаи вакви ги санкционира со жолт. Иначе Деко лета на полувреме, веројатно Малуда ин.

Да, за Дауд прајме муабет. Дауд 8/10 случаи вакви ги санкционира со жолт. Иначе Деко лета на полувреме, веројатно Малуда ин.

Тери ја миаше несреќата да биде во тие 20% кои ги санкционира со црвен. Јебига, здравје. :)
Деко тешко дека ќе излези, макар шо би требало.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom