Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата dajdo
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
vi go dolzam ova :

- cestito i da si krenete titula !!!
bravo za ballack , maziste
- i evrejceno caric :)

pozZ

Ајадеее Манчестер гола водааааааааа .ЈЕееееееееееееееееееееееееееее

Челси е шампион. Ако не Вест Хем, Виган ќе врати тоа што должи.

ај честито победа
јас не а гледав дај закачете линк со головите

Честито победа ... очекувано беше :D

оууууууууу јеееееееееее ми се направи меракот што ги тепавте , ама они се шампиони тука нема сомнеж , ах виган , тотенхем , евертон ..... што ви направија :toe:

Кој губи има право да се лути секогаш било тоа така..:helou:

Заслужена незаслужена победа е. Да не заслужи Манчестер да израмни?

Браво за ова ...

29842_hp.jpg

Прво Дрогба и Балак како се караа кој да го шутира слободниот, а после кога даде Балак гол се турија од гушење.:kesa:

Браво за челзи и моите 100 денари што си ги добив заслужено. А да, браво за Шевченко вториот голман :). Се надевам дека ке ја земите титулата пред Манчестер.

Ве засакав после утакмицава. Честито! Нек ми попушат курац Манчестер.

Честито победа за Челзи.
Заслужи пораз Манчестер затоа што Фергусон почнува без Роналдо,Тевез и Евра (мислеше ќе може исто како против Рома).
Само го уништи дербито на сезоната без нивното присуство.
Челзи доминираше цел натпревар, повеќе ја сакаше победата и ќе беше незаслужено да ги изгубат бодовите поради глупиот потег на Карваљо. Манчестер без никаква игра и идеја цел натпревар, иако доста солидно се бранеа(особено по 1:1).
И незнам зашто Челзи толку лошо се брани кога води на Стенфодр, на крај од натпреварите. Безпотребна паника во шеснаесетник, исто и со Виган и со Мидлзброу и со Астон Вила.
Имаше и доста други интересни случувања на натпреваров.
Конфликтот меѓу Балак и Дрогба.
Исто и потегот на Ешли Кол во прво полувреме кога му сугерираше на судијата дека Нани не му направил прекршок за жолт картон.

Уште се е во раце на Манчестер ама годр сум поради тоа што Челзи останува во борба за титулата до последно коло и што остана непоразен на Стенфодр Бриџ иако имаше многу желби од црвените ѓаволи да му стават крај на рекордот.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom