Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата dajdo
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Зошто на првиот гол на Балак, Тери ваѓа дрес на кој пишува Лампард и долу R.I.P.(Rest In Peace)..Барем ако не ме лажат очиве...Линк второто видео!

Зошто на првиот гол на Балак, Тери ваѓа дрес на кој пишува Лампард и долу R.I.P.(Rest In Peace)..Барем ако не ме лажат очиве...Линк второто видео!

a be pocina majkata na Lampard (Pat Lampard pisuvase na dresot) i zatoa ne igrase deneska na mecot.

Видич е доста воигран со Рио. То е проблемо кај Јунајтед. Ако се раздели тој тандем, не е толку цврста одбраната. ТАка не го бива...

Ајде навивачите на Манчестер нека се смират малку тоа е што и да кажуват што и да докажуват нема да го променат поразот од Челзи денес со 2-1 тоа е тоа! НАУЧЕТЕ СЕ И НА ПОРАЗИ МАЛКУ,не ако одиграте нерешено или изгубите сите ви се криви тоа така тоа онака.. само плачете...!

За инцидентот по натпреварот на Стемфорд бриџ:
http://www.netpress.com.mk/vest.asp?id=28958&kategorija=9
http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/sport/football/article1097517.ece
stamford-v%5B1%5D.jpg

Наводно го навредиле Евра на расистичка основа. Колку шо гледам на сликата, и овај од Челзи е црн и не разбирам како е можно да имало расистички навреди од страна на овие шо го одржуваат тревнико:uvo:

Осумина играчи на Јунајтед се на дисциплинска, вклучувајќи ги и Рио и Харгвивс. Рио и се извинил на редарката, а овај вториов се осудил дури и да мава по вратата на просторијата за судиите. Идиот!!!!:tapp:

Овие од Челзи сакале да почнат со средување на тревнико, и зато барале играчиве да се тргнат. Имаат комплетно право за тоа, тоа им е работа.
А ако биле културно замолени, играчите на Манчестер требало да се тргнат од тревнико. Е сега, ако имало прво навреди од „косачиве“ од Челзи(:)) то е друга работа, односно треба да има казна (најверојатно парична) за Челзи.
А ако шестминава играчи биле замолени да се тргнат, и реагирале со провокација, треба казни за нив. (и за Манчестер како клуб)

stamford-v%5B1%5D.jpg

Наводно го навредиле Евра на расистичка основа. Колку шо гледам на сликата, и овај од Челзи е црн и не разбирам како е можно да имало расистички навреди од страна на овие шо го одржуваат тревнико:uvo:

Осумина играчи на Јунајтед се на дисциплинска, вклучувајќи ги и Рио и Харгвивс. Рио и се извинил на редарката, а овај вториов се осудил дури и да мава по вратата на просторијата за судиите. Идиот!!!!:tapp:

Овие од Челзи сакале да почнат со средување на тревнико, и зато барале играчиве да се тргнат. Имаат комплетно право за тоа, тоа им е работа.
А ако биле културно замолени, играчите на Манчестер требало да се тргнат од тревнико. Е сега, ако имало прво навреди од „косачиве“ од Челзи(:)) то е друга работа, односно треба да има казна (најверојатно парична) за Челзи.
А ако шестминава играчи биле замолени да се тргнат, и реагирале со провокација, треба казни за нив. (и за Манчестер како клуб)
Vakvo nesto od Chelsea ne ocekuvav,posebno ne ako se znae deka polovina tim e sostaven od gupci.(Essien,Mikel,Drogba,Kalou....)Vo postov ja pocituvam podrskata za Chelsea ama ne i podrskata za rasizmot
A za ova boldiranovo daj link.Od kade si ti tolku siguren sto bilo,i sto sakale da pravat.A i ne veruvam deka fudbalerite na United uzivaat da stojat na teren posle natprevar bez nekakva pricina:smir:

Vakvo nesto od Chelsea ne ocekuvav,posebno ne ako se znae deka polovina tim e sostaven od gupci.(Essien,Mikel,Drogba,Kalou....)Vo postov ja pocituvam podrskata za Chelsea ama ne i podrskata za rasizmot
A za ova boldiranovo daj link.Od kade si ti tolku siguren sto bilo,i sto sakale da pravat.A i ne veruvam deka fudbalerite na United uzivaat da stojat na teren posle natprevar bez nekakva pricina:smir:
Абе тоа е местенка..Како што се гледа убаво на сликите,и редарот е ЦРНЕЦ..Како може црнец да навреди црнец на расна основа!Бидете реални!

stamford-v%5B1%5D.jpg

Ај уше еднаш препрочитај. Цел пост ми е хипотетички напишан, пошто не знам шо точно се случило. Гледаш дека започнав со „наводно„ шо знали го коментирам то шо го пишува на нетпрес и сан. И ти од кај си сигурен дека имало провокации на расна основа, па велиш не очекуваш такво нешто од клуб во кој половина се црнци? Оти Тевез рекол така? нека речат редариве играчите провоцираа и кој е во право? Зато, ФА ќе си истражи и ќе си донеси одлука.
И сега нешо шо ме налути! КАј виде поддршка за расизмот во мојо коментар?.
Е сега, ако имало прво навреди од „косачиве“ од Челзи(:)) то е друга работа, односно треба да има казна (најверојатно парична) за Челзи.
Овај цитат е околу наводните навреди на редарите. КАј гледаш поддршка на расизмот? И да не заборавиме, тоа го вели Тевез а додека и не се потврди, не мора да значи дека е точно.
КАши ми логична причина да стојш на терено на најголемио противник во сезоната, после пораз во еден од најзначајните натпревари? Тренирале? Ма ај те молам...
ЗА болдираното не знам дали има такво правило, ама нормално е така да биди. Сега редарите чекале да се испразни стадионо, шо не е наеднаш, па сега нормално (ако било така) ги замолиле играчите да се тргнат, не ќе ги чекаат цел ден. Останатото прочитај си го погоре.

Абе тоа е местенка..Како што се гледа убаво на сликите,и редарот е ЦРНЕЦ..Како може црнец да навреди црнец на расна основа!Бидете реални!
И мене то не ми е јасно. Редаро (или неговите колеги) го навредуваат Евра, а самиот тој е црнец (или ако бил друг редар, неговио колега е црнец ебаго)
Зато прикаската на Тевез ми е малку нереална.:toe:

redarot e belec,imase negova slika na eden slideshow od sliki od incidentot.linkot e vo fan klub Man U.maka mi e sega da go baram ama ako go najdam ce go postiram.

e sega otkako mancester e vo finale,nas ni preostanuva da go eliminirame loserpool.iako ke bide tesko ke preizveeme nekako.btw essien i lampard ke igraat utre a aurelio e neizvesen taka da ke igra nasiot 12 igrac riise:D noob

e sega otkako mancester e vo finale,nas ni preostanuva da go eliminirame loserpool.iako ke bide tesko ke preizveeme nekako.btw essien i lampard ke igraat utre a aurelio e neizvesen taka da ke igra nasiot 12 igrac riise:D noob
Хаха закон е тој ќе ви помогне ако игра ама не верувам :pos::pos::pos:

redarot e belec,imase negova slika na eden slideshow od sliki od incidentot.linkot e vo fan klub Man U.maka mi e sega da go baram ama ako go najdam ce go postiram.

Добро бе, на две здрави очи ме прајш слеп?
Овај на белец ти личи шо го држат?

За вечер единствено е битно да поминиме финале. Ни резултат ме интересира ни ништо. Само на крајо коментаторо да речи: Челзи е во Москва!:chelsea 2:

Ајде сини... Сакам да ве видам во дуел со Манчестер во Москва. Ги мразам Ливерпул, но најмалку сакам да го видам пехарот на л.ш. во рацете на Манчестер.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom