mRnO
И по mRnO,mRnO
Честито за победата
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Зошто на првиот гол на Балак, Тери ваѓа дрес на кој пишува Лампард и долу R.I.P.(Rest In Peace)..Барем ако не ме лажат очиве...Линк второто видео!
Vakvo nesto od Chelsea ne ocekuvav,posebno ne ako se znae deka polovina tim e sostaven od gupci.(Essien,Mikel,Drogba,Kalou....)Vo postov ja pocituvam podrskata za Chelsea ama ne i podrskata za rasizmotЗа инцидентот по натпреварот на Стемфорд бриџ:
http://www.netpress.com.mk/vest.asp?id=28958&kategorija=9
http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/sport/football/article1097517.ece
![]()
Наводно го навредиле Евра на расистичка основа. Колку шо гледам на сликата, и овај од Челзи е црн и не разбирам како е можно да имало расистички навреди од страна на овие шо го одржуваат тревнико:uvo:
Осумина играчи на Јунајтед се на дисциплинска, вклучувајќи ги и Рио и Харгвивс. Рио и се извинил на редарката, а овај вториов се осудил дури и да мава по вратата на просторијата за судиите. Идиот!!!!
Овие од Челзи сакале да почнат со средување на тревнико, и зато барале играчиве да се тргнат. Имаат комплетно право за тоа, тоа им е работа.
А ако биле културно замолени, играчите на Манчестер требало да се тргнат од тревнико. Е сега, ако имало прво навреди од „косачиве“ од Челзи)) то е друга работа, односно треба да има казна (најверојатно парична) за Челзи.
А ако шестминава играчи биле замолени да се тргнат, и реагирале со провокација, треба казни за нив. (и за Манчестер како клуб)
Абе тоа е местенка..Како што се гледа убаво на сликите,и редарот е ЦРНЕЦ..Како може црнец да навреди црнец на расна основа!Бидете реални!Vakvo nesto od Chelsea ne ocekuvav,posebno ne ako se znae deka polovina tim e sostaven od gupci.(Essien,Mikel,Drogba,Kalou....)Vo postov ja pocituvam podrskata za Chelsea ama ne i podrskata za rasizmot
A za ova boldiranovo daj link.Od kade si ti tolku siguren sto bilo,i sto sakale da pravat.A i ne veruvam deka fudbalerite na United uzivaat da stojat na teren posle natprevar bez nekakva pricina:smir:
Vakvo nesto od Chelsea ne ocekuvav,posebno ne ako se znae deka polovina tim e sostaven od gupci.(Essien,Mikel,Drogba,Kalou....)Vo postov ja pocituvam podrskata za Chelsea ama ne i podrskata za rasizmot
A za ova boldiranovo daj link.Od kade si ti tolku siguren sto bilo,i sto sakale da pravat.A i ne veruvam deka fudbalerite na United uzivaat da stojat na teren posle natprevar bez nekakva pricina:smir:
За инцидентот по натпреварот на Стемфорд бриџ:
http://www.netpress.com.mk/vest.asp?id=28958&kategorija=9
http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/sport/football/article1097517.ece
![]()
Наводно го навредиле Евра на расистичка основа. Колку шо гледам на сликата, и овај од Челзи е црн и не разбирам како е можно да имало расистички навреди од страна на овие шо го одржуваат тревнико:uvo:
Осумина играчи на Јунајтед се на дисциплинска, вклучувајќи ги и Рио и Харгвивс. Рио и се извинил на редарката, а овај вториов се осудил дури и да мава по вратата на просторијата за судиите. Идиот!!!!
Овие од Челзи сакале да почнат со средување на тревнико, и зато барале играчиве да се тргнат. Имаат комплетно право за тоа, тоа им е работа.
А ако биле културно замолени, играчите на Манчестер требало да се тргнат од тревнико. Е сега, ако имало прво навреди од „косачиве“ од Челзи)) то е друга работа, односно треба да има казна (најверојатно парична) за Челзи.
А ако шестминава играчи биле замолени да се тргнат, и реагирале со провокација, треба казни за нив. (и за Манчестер како клуб)
Овај цитат е околу наводните навреди на редарите. КАј гледаш поддршка на расизмот? И да не заборавиме, тоа го вели Тевез а додека и не се потврди, не мора да значи дека е точно.Е сега, ако имало прво навреди од „косачиве“ од Челзи)) то е друга работа, односно треба да има казна (најверојатно парична) за Челзи.
И мене то не ми е јасно. Редаро (или неговите колеги) го навредуваат Евра, а самиот тој е црнец (или ако бил друг редар, неговио колега е црнец ебаго)Абе тоа е местенка..Како што се гледа убаво на сликите,и редарот е ЦРНЕЦ..Како може црнец да навреди црнец на расна основа!Бидете реални!
Абе тоа е местенка..Како што се гледа убаво на сликите,и редарот е ЦРНЕЦ..Како може црнец да навреди црнец на расна основа!Бидете реални!
Хаха закон е тој ќе ви помогне ако игра ама не верувамe sega otkako mancester e vo finale,nas ni preostanuva da go eliminirame loserpool.iako ke bide tesko ke preizveeme nekako.btw essien i lampard ke igraat utre a aurelio e neizvesen taka da ke igra nasiot 12 igrac riisenoob
redarot e belec,imase negova slika na eden slideshow od sliki od incidentot.linkot e vo fan klub Man U.maka mi e sega da go baram ama ako go najdam ce go postiram.