Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата dajdo
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Да ја откачиш Елен Ривес треба да си најголем идиот на светот, а плус тоа и две деца има со неа.

Неодговорно од страна на Лампард за жал. На теренот професионалец, али вон ...:uvo:

Оти па што е Елен Ривес божица ?

Пиша Давор погоре :
Му се може на чоекот...фаца е има пари,си дупи..не ќе ја врти оваа Шпанкава.
:tv:

Еве ја Елен Ривес!! Добро изгледа но не и нешто посебно!!

Лошо е тоа што имаат (имале) две ќерки :toe:

Абе не е само Лампард единствен човек на светов што оставил жена.

Напаѓачот на Милан, Андреј Шевченко по крајот на сезоната ќе ги открие своите планови поврзани со следната година, иако јавно казжува дека сака да остане на Сан Сиро.

Украинскиот напаѓач кој по крајот на оваа сеозна треба да се врати на Стемфорд Бриџ, очекува да добие уште една шанса од раководтсвото на Милан и на сите да им докаже дека се уште може да биде меѓу најдобрите.

Chelsea will line-up as follows:
1 Petr Cech
17 José Bosingwa
33 Alex
26 John Terry (c)
3 Ashley Cole
8 Frank Lampard
12 John Mikel Obi
5 Michael Essien
15 Florent Malouda
11 Didier Drogba
39 Nicolas Anelka

дупкате чех срека 2-1

8 ќумбиња леле...

Куќата на Лампард е бордел

Ова го изјави преубавата Каталонка Елен Ривес, која неодамна ја прекина врската со Френк Лампард. Разочарана по губењето на љубовта, но и поради напуштањето на куќата вредна 8 и пол милиони фунти, убавицата се реши да ги отвори картите и му се довери на англискиот Mirror.

"Куќата е на негово име. Не бевме официјално во брак, па затоа и немам право на куќата. Тој е обичен гад. Си продолжува со животот како ништо да не било. Му испратив порака дека ми недостасува, плачев на телефон, но не успеав да допрам до него. Беше наполно без емоции, тотално празен.

Нашата куќа ја претвори во свое ергенско гнездо каде ги носи девојките, а јас сум сместена во мал стан со нашите две ќерки, изјави потресената Ривес.

Лампард моментно е во врска со 23-годишната Саскија Боксфорд, ќерка на милионер, а сезонава игра веројатно најдобро во својата кариера - досега има постигнато 19 гола и доделено 11 асистенции, во сите натпреварувања.
Кому му се може му се може...едноставно така е.... си го живее животот ама го исцицува до кра:smir:
брао шо друго да се каже:toe:

:tapp::tapp::tapp:

Алмунија го исплука Челзи: Каков клуб, такви навивачи

http://www.netpress.com.mk/sport/vestiimages/6138/алмунија.jpg Голманот на Арсенал, Мануел Алмунија, за кого многу медиуми на Островот шпекулираат дека ќе земе англики пасош, играта на градскиот сопарник Челзи ја нарече "досадна и прочитана". А за навивачите на "сините" Шпанецот вели "ниту ги слушаш, ниту ги гледаш"...
"Би сакал во финалето од Лигата на Шампионите да играме против Челзи. Многу се попредвидливи од Барселона, а и помалку квалитетни. Нивната игра и не може нас со ништо да не изненади" - изјавил Алмунија, а особено критички се осврнал на настапот на лондоснкиот тим во Барселона.
"Нашиот дуел против Манчестер беше далеку поквалитетен од оној во Барселона. Челзи дојде во Шпанија да се брани и од почетокот беше видливо дека се што ги интересира е резултат од 0-0. Нашиот менаџер Арсен Венгер не ни знае како да го постави тимот кој не оди на победа."- категоричен е Шпанецот.
Од критики не ги поштедил ниту навивачите на Челзи.
"Тие се како духови, ниту ги гледаш, ниту ги слушаш. Ме изненади колку малку отпатуваа во Барселона".

Честитки за победата:helou:

Слабо нешто постови на форумов денес,или сте се начукале вчера и сега ве мрзи да пишите.Ај честито да ни е победата над Фулам.

BTW Многу е грд новиот дрес на Челзи

Куќата на Лампард е бордел

Ова го изјави преубавата Каталонка Елен Ривес, која неодамна ја прекина врската со Френк Лампард. Разочарана по губењето на љубовта, но и поради напуштањето на куќата вредна 8 и пол милиони фунти, убавицата се реши да ги отвори картите и му се довери на англискиот Mirror.

"Куќата е на негово име. Не бевме официјално во брак, па затоа и немам право на куќата. Тој е обичен гад. Си продолжува со животот како ништо да не било. Му испратив порака дека ми недостасува, плачев на телефон, но не успеав да допрам до него. Беше наполно без емоции, тотално празен.

Нашата куќа ја претвори во свое ергенско гнездо каде ги носи девојките, а јас сум сместена во мал стан со нашите две ќерки, изјави потресената Ривес.

Лампард моментно е во врска со 23-годишната Саскија Боксфорд, ќерка на милионер, а сезонава игра веројатно најдобро во својата кариера - досега има постигнато 19 гола и доделено 11 асистенции, во сите натпреварувања.
Многу касно му текнало на некој да го преведи ова, имаше пред еден месец на Sun вакво нешто.
Ако е точно, жал ми е за децата, не знам шо да коментирам друго. Лампард не е непознат по такви „излети“, која година беше ко имаше по интернети не ми текнува со Рио Фердинанд и Кирон Даер на Кипар шо праеле...:pos2:

Голманот на Арсенал, Мануел Алмунија, за кого многу медиуми на Островот шпекулираат дека ќе земе англики пасош, играта на градскиот сопарник Челзи ја нарече "досадна и прочитана". А за навивачите на "сините" Шпанецот вели "ниту ги слушаш, ниту ги гледаш"...
"Би сакал во финалето од Лигата на Шампионите да играме против Челзи. Многу се попредвидливи од Барселона, а и помалку квалитетни. Нивната игра и не може нас со ништо да не изненади" - изјавил Алмунија, а особено критички се осврнал на настапот на лондоснкиот тим во Барселона.
"Нашиот дуел против Манчестер беше далеку поквалитетен од оној во Барселона. Челзи дојде во Шпанија да се брани и од почетокот беше видливо дека се што ги интересира е резултат од 0-0. Нашиот менаџер Арсен Венгер не ни знае како да го постави тимот кој не оди на победа."- категоричен е Шпанецот.
"Тие се како духови, ниту ги гледаш, ниту ги слушаш.
Ме изненади колку малку отпатуваа во Барселона".

Значи вака, Алмуија ако земи англиски пасош за да брани за Англија, то е срам за англичаните, голем срам. Ем дудук, ем го имаат и Бен Фостер, кој за такви епизодни настапи ќе е добар.

Друго, досадна и прочитана игра, не е точно, Челзи воопшто нема игра. Тоа можеше самио тој да го види на полуфиналето на Вембли каде тим без игра, го победи негојо Арсенал сосема лежерно.

Навивачите, барем не им свиркаат на милениците кога немаат резултат, како на Емирати на пример.

Батево се надева на влез на Арсенал во финалето на ЛШ???? :nesvest:

„Вашиот менаџер“ имаше иста формациска поставеност како Челзи бе Алуминиумчо во мозоко, 4-2-3-1, и види разлика, Челзи не изгуби, а Арсенал да.

Нити ги гледаш, нити ги слушаш....така е, впрочем и Дрогба е таков. Не го гледаш, не го слушаш, а примаш гол од него „меџууши“ шо велиме во Прилепов. :toe:

Анелка ме иритириа, па добро бе, дали е способен вака да зигра против некоја послам екипа? Би го продал ја на лето, ама ич, без око да ми трепни.

Голманот на Арсенал, Мануел Алмунија, за кого многу медиуми на Островот шпекулираат дека ќе земе англики пасош, играта на градскиот сопарник Челзи ја нарече "досадна и прочитана". А за навивачите на "сините" Шпанецот вели "ниту ги слушаш, ниту ги гледаш"...
"Тие се како духови, ниту ги гледаш, ниту ги слушаш. Ме изненади колку малку отпатуваа во Барселона".

Сељак...:tapp:
Штета што нема да играт во финале ...:pos2:

Епа ај честито победата!
Интересен натпревар 10 минута 2-1.:vozbud:
Примивме глуп гол..Чех вети дека ќе се врати во форма ама...:toe:
Ми се допадна играта на Анелка,а и на Малуда исто така ( звер )
Дрогба не пропушти шанса и тој даде гол :)
Му текна на Хидинг за Ди Санто :helou:
Сега да се фокусираме на натпреварот со Барса.
Поздрав:helou:

Примивме глуп гол..Чех вети дека ќе се врати во форма ама...:toe:
А кој ја спаси глупоста на Иванович? Или сите други нафрлања во 16-нико?
Чех е „заебан“ шо појќе немаме челичен ѕид пред него, па и воопшто да нема потреба да интервенира. Ван Дер Сар на 10 од 15 натпревари не прими гол заради наверојатнио Видич во пар со Фердинанд или Еванс, не оти е Супермен на голо.

Екипо.. не го гледав натпреварот ама по резултатот изгледа лесна победа била... :vozbud: :vozbud: дај подобјаснете како се одвиваше утакмицата - у кратки црти...:salut:

Сега идам од 1-во,2-ро мајскиот излет и гледам сме победиле и мило ми е дека им се одмаздивме на овие клошари кои ни зедоа бод на првиот натпревар.Може некој да каже како игравме и да ги постира головите.Ај поздрав.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom