Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата dajdo
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Момци, изгледа само јас сакам Аврам Грант да се врати? :) Колку до Билиќ и Клинсман, не фала, особено вториот, никако! А да го ангажираат Дино Ѕоф и така е без ангажман?
Иначе нов дефанзивец во Челзи, Пепе, од Реал Мадрид, кога ќе му го с`снат на некој од напаѓачите, има лом да биде :)

Момци, изгледа само јас сакам Аврам Грант да се врати? :) Колку до Билиќ и Клинсман, не фала, особено вториот, никако! А да го ангажираат Дино Ѕоф и така е без ангажман?
Иначе нов дефанзивец во Челзи, Пепе, од Реал Мадрид, кога ќе му го с`снат на некој од напаѓачите, има лом да биде :)

И јас би сакал исто.... од овие двајцава - НЕ!!!
Ама едно да ни е јасно, во Челзи никогаш нема да се врати избркан тренер
:toe: :tapp:
:pos2: :pos2: :pos2:

Абе ОК беше Аврамчо, ама некако премногу еднолично играше. Не знам на што се должеше неговиот успех. Можда ради подолгата клупа од годинава. Најдобро би било Кларк или евентуално Ѕола, ама неискусен е!

Абе ОК беше Аврамчо, ама некако премногу еднолично играше. Не знам на што се должеше неговиот успех. Можда ради подолгата клупа од годинава. Најдобро би било Кларк или евентуално Ѕола, ама неискусен е!

Отидоа јабана и двајцата.... некни потпишаа нови договори со Чеканите
Не оти неможат да ги раскинат, ама мислам дека е ептен малку веројатна таква варијанта

Рајкард или Анчелоти.Некој од овие двајца ќе бидат тренери нџа Челси..џабе филозофираме.

Рајкард или Анчелоти.Некој од овие двајца ќе бидат тренери нџа Челси..џабе филозофираме.
За Рајкард незнам ама Анчелоти како што читам на 24-фудбал Милан не го дава.

АВРАМ ГРАНТ СО ТОА ФАЦАТА МОЖЕ И СЛУЖБЕНИ ДА ГИ ЗЕМА.
СЕ ПОЈАВУВА ГРАНТ НА ТЕРЕН СУДИЈАТА ВО КОМА УШТЕ ПРЕД ДА ПОЧНЕ НАТПРЕВАРОТ ОГЛАСУВА ПОБЕДА НА ЧЕЛЗИ.
ДОАЃААТ ИГРАЧИТЕ НА ПРОТИВНИЧКАТА ЕКИПА ГО ГЛЕДААТ ГРАНТ НА КЛУПАТА НА ЧЕЛЗИ И ОВОЈ КАКО ПО ОБИЧАЈ ИМ ДАВА ОСМЕХ И СЕ СЛУЧУВА НАЈТРАГИЧНИОТ НАСТАН ВО ИСТОРИЈАТА НА ФУДБАЛОТ.

Тоа беше успехот на Грант.

За Рајкард незнам ама Анчелоти како што читам на 24-фудбал Милан не го дава.

АВРАМ ГРАНТ СО ТОА ФАЦАТА МОЖЕ И СЛУЖБЕНИ ДА ГИ ЗЕМА.
СЕ ПОЈАВУВА ГРАНТ НА ТЕРЕН СУДИЈАТА ВО КОМА УШТЕ ПРЕД ДА ПОЧНЕ НАТПРЕВАРОТ ОГЛАСУВА ПОБЕДА НА ЧЕЛЗИ.
ДОАЃААТ ИГРАЧИТЕ НА ПРОТИВНИЧКАТА ЕКИПА ГО ГЛЕДААТ ГРАНТ НА КЛУПАТА НА ЧЕЛЗИ И ОВОЈ КАКО ПО ОБИЧАЈ ИМ ДАВА ОСМЕХ И СЕ СЛУЧУВА НАЈТРАГИЧНИОТ НАСТАН ВО ИСТОРИЈАТА НА ФУДБАЛОТ.

Тоа беше успехот на Грант.
Абе тој ве однесе у финале во ЛШ..Можда не е експерт,ама пак не беше лош...финале ЛШ,1/4 финале ФА,2ро место и тоа само 2 поени зад Манчестер,а можеше да бидат израмнети,ама мислам дека намерно примивте за да не ви е мака после ако завршевме со исто поени..:helou:

Абе тој ве однесе у финале во ЛШ..Можда не е експерт,ама пак не беше лош...финале ЛШ,1/4 финале ФА,2ро место и тоа само 2 поени зад Манчестер,а можеше да бидат израмнети,ама мислам дека намерно примивте за да не ви е мака после ако завршевме со исто поени..:helou:
Па и јас велам дека е добар тренер.Незнам што не го стави на клупа да ги преработи сите.
Гус Хидинг-ПРЕРОДБЕНИК
Аврам Грант-С'ПОГЛЕД УБИЈЦА

Никој не рече дека е лош, напротив, ама во Челзи се бара многу појќе од само „не е лош“ тренер. Неговите резултати се апсолутен неуспех за Челзи (освен финалето во Москва, кое е минимална утеха ако има таква), друга приказна е шо тој (заедно со Тен Кате и Стив Кларк) заврши солидна работа. Али разбирам, кој навивач на Ливерпул, Јунајтед или Арсенал не би посакал таква „конкуренција“.... :smir:

Голо не беше примен намерно, сосема логично е кога ќе видиш на семафоро, големио екран да речам на Стемфорд Бриџ, оти Стив Брус вистина нема намера да му пркоси на својот учител во походот кон втората последователна титула (и резултатски и играчки беше очигледно, уште памтам како имаше +11 гледачи од Виган на вторио гол на Гигс).....сосема логично е да немаш желба за трчање и надигрување. А секако дека така се прима(ат) гол(ови). :toe:

И да додадам, поголема неправда е отказот за Хенк Тен Кате, како човек кој според мене беше и појќе заслужен за играта од Аврам. Всушност, со заминувањето на Аврам не се навестуваше и заминување на Тен Кате, за по пет дена од ко беше кажано такво нешто, истио да добија отказ.

---------------------ЧЕХ----------------------

---------АЛЕКС---ИВАНОВИЧ--ТЕРИ------------
-БОСИНГВА-------------------------ЕШЛИ КОЛ-
-------------------ЕСИЕН----------------------
---------БАЛАК--------------ЛАМПАРД---------
-------------АНЕЛКА-----ДРОГБА---------------
Според мене би било реално да очекуваме од Хидинк една ваква формација 3-5-2. Со цврста одбрана со 3 штопери, Иванович последен, за да не ни прават вишок при контри, оти навистина во контри се брзи Барса. Али сепак не верувам дека ќе ја смени стандардната формација 4-3-3. Но што и да биде, наше е да очекуваме и добиеме пласман во финале.

Куќата на Лампард е бордел

Ова го изјави преубавата Каталонка Елен Ривес, која неодамна ја прекина врската со Френк Лампард. Разочарана по губењето на љубовта, но и поради напуштањето на куќата вредна 8 и пол милиони фунти, убавицата се реши да ги отвори картите и му се довери на англискиот Mirror.

"Куќата е на негово име. Не бевме официјално во брак, па затоа и немам право на куќата. Тој е обичен гад. Си продолжува со животот како ништо да не било. Му испратив порака дека ми недостасува, плачев на телефон, но не успеав да допрам до него. Беше наполно без емоции, тотално празен.

Нашата куќа ја претвори во свое ергенско гнездо каде ги носи девојките, а јас сум сместена во мал стан со нашите две ќерки, изјави потресената Ривес.

Лампард моментно е во врска со 23-годишната Саскија Боксфорд, ќерка на милионер, а сезонава игра веројатно најдобро во својата кариера - досега има постигнато 19 гола и доделено 11 асистенции, во сите натпреварувања.

Му се може на чоекот...фаца е има пари,си дупи..не ќе ја врти оваа Шпанкава.

Куќата на Лампард е бордел

Ова го изјави преубавата Каталонка Елен Ривес, која неодамна ја прекина врската со Френк Лампард. Разочарана по губењето на љубовта, но и поради напуштањето на куќата вредна 8 и пол милиони фунти, убавицата се реши да ги отвори картите и му се довери на англискиот Mirror.

"Куќата е на негово име. Не бевме официјално во брак, па затоа и немам право на куќата. Тој е обичен гад. Си продолжува со животот како ништо да не било. Му испратив порака дека ми недостасува, плачев на телефон, но не успеав да допрам до него. Беше наполно без емоции, тотално празен.

Нашата куќа ја претвори во свое ергенско гнездо каде ги носи девојките, а јас сум сместена во мал стан со нашите две ќерки, изјави потресената Ривес.

Лампард моментно е во врска со 23-годишната Саскија Боксфорд, ќерка на милионер, а сезонава игра веројатно најдобро во својата кариера - досега има постигнато 19 гола и доделено 11 асистенции, во сите натпреварувања.

ПАЗИ!!! КАТАЛОНКА била.....:)

Од ова што изјавила, дали има 10% вистина....низок удар од страна на типкава :pos2: :pos2:

---------------------ЧЕХ----------------------

---------АЛЕКС---ИВАНОВИЧ--ТЕРИ------------
-БОСИНГВА-------------------------ЕШЛИ КОЛ-
-------------------ЕСИЕН----------------------
---------БАЛАК--------------ЛАМПАРД---------
-------------АНЕЛКА-----ДРОГБА---------------
Според мене би било реално да очекуваме од Хидинк една ваква формација 3-5-2. Со цврста одбрана со 3 штопери, Иванович последен, за да не ни прават вишок при контри, оти навистина во контри се брзи Барса. Али сепак не верувам дека ќе ја смени стандардната формација 4-3-3. Но што и да биде, наше е да очекуваме и добиеме пласман во финале.

Одлична формација.. Балак лево, а лампс десно, а и на анелка местото му е малку поназад. Ваква формација би наместил Рајкард ... одма :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom