Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата dajdo
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
abe ke gi ispleskate ovie mestacite?!
ne za drugo baram mala samodoverba za u kladilnica :helou:
Ај те молам објасни ми што сакаше да кажеш. И уште нешто да те прашам, со кој ке игра Фиорентина во Л.Ш. А за тоа местачи и сам си знаеш дека Фиорентина едвај спаси глава:uvo:.
Се извинувам на фановите на Челзи за овој пост испровоциран од некој кој нема благе везе од фудбал.
Он топик. Се надевам на добра утакмица утре,сигурно ке биде интересно.И со оглед на угледот на клубовите нема да има не фер игра и навивачки некоректности.:smir:

Ај те молам објасни ми што сакаше да кажеш. И уште нешто да те прашам, со кој ке игра Фиорентина во Л.Ш. А за тоа местачи и сам си знаеш дека Фиорентина едвај спаси глава:uvo:.
Се извинувам на фановите на Челзи за овој пост испровоциран од некој кој нема благе везе од фудбал.
Он топик. Се надевам на добра утакмица утре,сигурно ке биде интересно.И со оглед на угледот на клубовите нема да има не фер игра и навивачки некоректности.:smir:
decko sorry za navredata ama gi mrazam juve...barav samo podrska za utre :toe:
p.s. nema da se povtori :nenene:

Нема да не даваат по телевизииве утре,мамата нивна а...Да се снаоѓаме на интернет!

Судија на натпреварот:

Olegário Manuel Benquerença

olegariobenquerenca.jpg

From: Leiria, Portugal
Born: 18.10.1969

FIFA referee since: 2000

Меѓународни натпревари во последните 4 години:

1. Лига на Шампиони

14.09.2005 ЛШ (групна фаза) Удинезе - Панатинаикос 3-0
27.09.2006 ЛШ (групна фаза) Бордо - ПСВ Ајндховен 0-1
31.10.2006 ЛШ (групна фаза) Рома - Олимпијакос 1-1
05.12.2006 ЛШ (групна фаза) Галатасарај - Ливерпул 3-2
19.09.2007 ЛШ (групна фаза) Славија Прага - Стеауа 2-1
24.10.2007 ЛШ (групна фаза) Вердер - Лацио 2-1
28.11.2007 ЛШ (групна фаза) Розенборг - Челзи 0-4
13.08.2008 ЛШ (квалификации) Анортозис - Олимпијакос 3-0
30.09.2008 ЛШ (групна фаза) Алборг - Ман. Јунајтед 0-3
21.10.2008 ЛШ (групна фаза) Баерн - Фиорентина 3-0
26.11.2008 ЛШ (групна фаза) Ливерпул - Марсеј
2. УЕФА Куп
14.03.2007 УЕФА (1/8 финале) Баер - Ленс 3-0
05.04.2007 УЕФА (1/4 финале) АЗ Алкмар - Вердер 0-0
06.03.2008 УЕФА (1/8 финале) Андерлехт - Баерн 0-5
03.04.2008 УЕФА (1/4 финале) Леверкузен - Зенит 1-4
3. ЕП/СП (Квалификации)
10.09.2008 СП Квалификации Франција - Србија 2-1

Во саботата, 21.02, Олегарио Бенкуеренца ја делеше правдата на големото лисабонско и португалско дерби, Бенфика - Спортинг, и јас лично не сум многу импресиониран.

ако играме како што треба ако ги користиме шансите и ако се пробуди дрогба од зимскиот сон треба да ги бушиме и покрај судијата и се тоа ајде плави,утре не очекува важен дуел против јуве па одморете ги грлата вечерва и утре ќе урламе:vozbud:

Мора да тепаме,Хидинк успешно ја почна мисијата со Астон Вила,па нека го потврди тоа со Јуве. :)

Ќе биде нерешено утре бе. Ама за две недели ќе ги биеме!

Деко нема да настапи вечерва против Јуве, а на мое незадоволство најверојатно ќе биде заменет од Балак. Со оглед на другите опции (Минеиро и Белети :tv:), поарно така да е... Ај само гол да не се прими, за друго ќе си ја наредиме.

Нели е оној судијата шо му дае жолт на Миклош Фехер пред да колабрира на терен?

Иначе, вечер сакам пред се фер и интересен натпревар, па подобриот нека победи. :wink:

Значи,под претпоставка дека формацијата ќе биде идентична како и против Астон Вила, ќе почнам да шпекулирам со составот за вечер.

----------------------Чех-----------------------
Босингва-----Алекс---------Тери----------Е.Кол
---------------------Микел---------------------
----------Балак--------------Лампард----------
----------------------Калу----------------------
-----------Анелка------------Дрогба------------

На клупата би требало да бидат : Хиларио, Мансиен, Ивановиќ, Фереира, Белети, Малуда и Ди Санто.
Што значи дека очекувам да истрча истиот тим како на Вила Парк. Единствено Е.Кол би се вратил на позиција лев бек, бидејки во Бирминген не настапи поради суспензија. Мислев дека би можел да стартува Деко, меѓутоа подобро што не е тука.
Инаку со лесни тренинзи се враќаат Карваљо и конечно Есиен...

Дури сега приметив дека Ковентри синоќа го совладал Блекбурн во повторениот натпревар од ФА куп, така да ќе ја има честа да го пречека Челзи во 1/4 финале.

http://www.24fudbal.com.mk/Default....-4cb2-a6b6-0d3a73c93b83&ln=3&typeBack=default

Убаво рекол...ако даде Јувентус гол рачунајте дека сме отпаднати.

Каморанези ништо не рекол убо...

"Оваа екипа на Челзи не е иста како таа на Мурињо и тие веќе не се супериорни"- додаде тој.
И Герет Бери мислеше вака...:vozbud:

"Клучот на мечот е да не дозволиме Челзи да ја контролира играта.
Така беше со Сколари. А ја во саботата не видов баш нешто такво...

"Раниери смета дека Јуве се подобри и дека можеме да победиме на двата натпревари бидејќи ги познава совршено од времето во Лондон"
Раниери ги познава само Лампард и Тери, секако важни, ама не и единствени играчи. Плус и од тогаш има поминато 4 тренери и 5 помошници заедно со Хидинк и Вилкинс, и секој ко шо „ќе му свирнеше“ си праеше.

"Погодок во Лондон ќе биде победа за нас"- заврши тој.
3-1 нека биди. Одговара.

Со срека и на 2 екипи вечерва. Се надевам на фер игра и 50-50 судење. Нека победи подобриот. Gl:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom