Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата dajdo
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Сигурно ја имаш МТВ 2,ја има на сите кабелски оператори а башка мозе да се фати и со обична антена.Ако случајно неможеш да се снајдеш тука (http://atdhe.net/live-tv-3973.html) има најава дека ќе ја даваат.

Па мислам дека денес ќе има една суперирорна игра на Челзи ко во старите времиња кога уживав кога го гледав.Мислам дека 2-0 или 3-1 за Челзи ,Хидинк може да направи чудо се додека на терен исфрли вистински 11 играчи кои моментално заслужуваат да играат.
:helou:

Сигурно ја имаш МТВ 2,ја има на сите кабелски оператори а башка мозе да се фати и со обична антена.Ако случајно неможеш да се снајдеш тука (http://atdhe.net/live-tv-3973.html) има најава дека ќе ја даваат.

Aко немате антена и виљушка може да заврши работа, барем за МТВ... :pos:

Сте чуле за Италијанско КАТАНАЏО?:vozbud:

па се виде тоа катанаѓо на светското 2002 во кореа хахаха ај излеа не се разбираш мн од фудбал така да нема со тебе што да се дискутира:pusk:

п.с прес на хидинг

Chelsea will line-up in a 4-3-3 formation as follows:
1 Petr Cech
17 José Bosingwa
33 Alex
26 John Terry (c)
3 Ashley Cole
13 Michael Ballack
12 John Mikel Obi
8 Frank Lampard
21 Salomon Kalou
11 Didier Drogba
39 Nicolas Anelka
Substitutes: 40 Hilario, 2 Branislav Ivanovic, 19 Paulo Ferreira, 42 Michael Mancienne, 43 Miroslav Stoch, 15 Florent Malouda, 9 Franco Di Santo.

Машала,машала,дури со 3 напаѓачи.

Chelsea will line-up in a 4-3-3 formation as follows:
1 Petr Cech
17 José Bosingwa
33 Alex
26 John Terry (c)
3 Ashley Cole
13 Michael Ballack
12 John Mikel Obi
8 Frank Lampard
21 Salomon Kalou
11 Didier Drogba
39 Nicolas Anelka
Substitutes: 40 Hilario, 2 Branislav Ivanovic, 19 Paulo Ferreira, 42 Michael Mancienne, 43 Miroslav Stoch, 15 Florent Malouda, 9 Franco Di Santo.

Машала,машала,дури со 3 напаѓачи.
Добар е овој состава на Челзи мслам дека и најдобриот за оваа сезона:toe:Што не значи дека е непобедлив:vozbud::vozbud:Сепак ке видиме на теренот што ке се случи тука само за џабе се расправаме:toe:

Не чини! Калу ќе се изгуби вака, од Дрогба не знам шо да очекувам во една „незаборавна“ сезона. Балак најјак ќе ни биди во „играта“, ако не го скрши бастуно, па да се губи време да му се дај нов.
Барем Босингва нека му кара на Бекверенца ако треба.

Со среќа нека е, ќе ни треба. :jaj:

Сепак мислам дека формацијата ќе биде 4-4-2.Дрогба и Анелка шпиц и Калу како полушпиц исто како на натпреварот со Астон Вила

Ако биди 4-1-2-1-2, Деко ќе беше пожелен, а за Есиен да не зборувам...То е прав состав!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom