Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата dajdo
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Cestitki za Hiddink. Stvarno mi e milo sto dojde takov strateg vo ovoj tim. Se nadevam ke ja krene igrata na edno povisoko nivo i deka ke ostane na podolg period.

Ако покаже резултат сигурен сум дека Хидинк ќе остане подолго од половина сезона:)
Појќе време со две работни места нема да остани, а ако Ромчо сака да биди персона нон грата во Русија, слободно нека го оттргни од репрезентацијата.

Искрени и ја се надевам, ама минимални, речиси никакви се шансите за такво нешто.

Абе ај... Челзи не знај со кој тренер ќе ој в година, па Троковски го следеле. Лажи овај. Уствари можно е...летото да го следеле. :kesa:

Ако Есиен не е спремен за Јувентус, причина + зошто да мислам дека „го обравме бостано“.

Појќе време со две работни места нема да остани, а ако Ромчо сака да биди персона нон грата во Русија, слободно нека го оттргни од репрезентацијата.
Во право си за ова..
Инаку денешна Газета излегува со шпекулација дека Анчелоти влето ќе го напушти Милан и ќе замини во Реал или во Челзи, а на негово место ќе седне Раајкард или Донадони!!

Ако Анчелоти дојде во Челзи, а Донадони во Милан, и двата клуба свршиле работа... Анчелоти е за во Реџина, Фросиноне, Парма... А Донадони за во Рома Спорт, петта лига.

62 godini a nisto atraktivno nema osvoeno i go vikate dobar strateg? Ako gi racunate tie 6tituli so PSV ali toa e HOlandija taka da i ovoj ke ni bide vrkva rabotava ne veruvam deka ke napravi nesto..ali ke pokaze vremeto ke vidime..

абее подобар избор од овој моментално неможевте да напраите.. повеке да не ви коисти рајкард ??? а и анчелоти слушате шо вика? а и тој не ми се свиѓа баш ко стратег али нема врска... мислам дека ова ви е НАЈ ДОБАР избор

Sport Express напиша:
Mentor Team Russia Guus Hiddink, recently gave its consent to lead to the end of the season in London "Chelsea", today arrived in Foggy Albion. Immediately after the arrival of Dutchman went to the club base in Kobhem where watching the training team.

After a short conversation with an eye for an eye, the executive director of Chelsea, Peter Kenyon, Hiddinka met at the airport, introduced his team. After that the players who were involved in the matches of their national teams, had a replacement training in the pool, while all other players involved in standard mode on one of the fields of club facilities.
Samou practice, which, we note, the president visited the "aristocrats" Roman Abramovich, held assistant head coach Ray Wilkins.

As already reported "ASE" in the Cup match against England, "Watford" to lead a team of Wilkins, but Hiddink will visit the game as a spectator.

bi284392.jpg

article-1143842-037EE17F000005DC-992_468x286.jpg

http://news.sport-express.ru/online/ntext/28/nl284392.html

со мало задоцнување... ајде честито нов тренер... :helou:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom