Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата dajdo
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Абе со Берлускони ништо не се знај никош... Макар шо и ја го делам твоето мислење околу Анчелоти и Милан, чим е Дон Силвио во прашање, ги оставам отворени сите можности..
Од големо значење е и тоа како ќе ја заврши сезонава Анчелоти со Милан и какви резултати ќе прикажи крајот на Мај..Од тоа мислам дека многу работи ќе зависат околу Анчелоти, иако да се потсетиме ланската сезона завршија на 5-то место, не се пласираа во ЛШ, а Анчелоти сепак остана..

Честито нов тренер, се надевам дека ќе воспостави коректен однос со играчите и ќе воведе поголема дисциплина.
За очекување е и да донесе некој русин сега во тимот, пр. Погребњак:helou:

Море Чомбе, нема да дочека преоден рок Гус-ов. Шо русин ебаго. :pos2:

Инаку баш ме заинтересираа коментариве на Фергусон и Бенитез. Од Фергусон е пореален, ама од двајцата се „јаки“: Како Сколари бил одличен тренер, одличен чоек, забавен, не знам шо............

(следново особено важи за Бенитез, мада и Серо не го одминува)
И ја да бев тренер на клуб шо се бори за највисок пласман, и два пати тактички едноставно да го поминев еден од главните конкуренти, „ќе ми беше жал“ зошто го отпуштиле тренеро. Мурињо ко замина не видов такво нешто, особено не од Бенитез. За Фергусон не тврдам, ама не ни памтам такво нешто. Која дволичност! :toe:

Море Чомбе, нема да дочека преоден рок Гус-ов. Шо русин ебаго. :pos2:

Инаку баш ме заинтересираа коментариве на Фергусон и Бенитез. Од Фергусон е пореален, ама од двајцата се „јаки“: Како Сколари бил одличен тренер, одличен чоек, забавен, не знам шо............

(следново особено важи за Бенитез, мада и Серо не го одминува)
И ја да бев тренер на клуб шо се бори за највисок пласман, и два пати тактички едноставно да го поминев еден од главните конкуренти, „ќе ми беше жал“ зошто го отпуштиле тренеро. Мурињо ко замина не видов такво нешто, особено не од Бенитез. За Фергусон не тврдам, ама не ни памтам такво нешто. Која дволичност! :toe:
Кога замина Зозе, Ферги рече дека ќе осиромашела ПЛ за личност како него!

Се извинувам тогаш за него, иако и реков дека не сум сигурен.

Од големо значење е и тоа како ќе ја заврши сезонава Анчелоти со Милан и какви резултати ќе прикажи крајот на Мај..Од тоа мислам дека многу работи ќе зависат околу Анчелоти, иако да се потсетиме ланската сезона завршија на 5-то место, не се пласираа во ЛШ, а Анчелоти сепак остана..

Сега читав, баш на сајто на телевизијата на Берлускони, Sport(Мediaset), како в лето Леонардо (поранешен играч, сега во менаџменто на Милан) го менува Анчелоти. Дали игра пак некаква игра ко со Кака шо ги заебаваше Сити (ќе бидел трансферо, ама на крајо ги заеба во непредната фаза на преговорите, во 23:00, стопира се! Кака и Милан се хероите! Не се даваат за пари!!), или па има вистина во то, ќе видиме.
http://translate.google.com/transla...refox-a&rls=org.mozilla:en-US:official&hs=ATx

Сега читав, баш на сајто на телевизијата на Берлускони, Sport(Мediaset), како в лето Леонардо (поранешен играч, сега во менаџменто на Милан) го менува Анчелоти. Дали игра пак некаква игра ко со Кака шо ги заебаваше Сити (ќе бидел трансферо, ама на крајо ги заеба во непредната фаза на преговорите, во 23:00, стопира се! Кака и Милан се хероите! Не се даваат за пари!!), или па има вистина во то, ќе видиме.
http://translate.google.com/translate?hl=en&sl=it&u=http://www.sportmediaset.it/controcampo/articoli/articolo18961.shtml&ei=s_qSSeWlE9Kd_gbc1qS5DA&sa=X&oi=translate&resnum=1&ct=result&prev=/search%3Fq%3DMa%2BAncelotti%2B%25C3%25A8%2Bmeglio%2Bdi%2BLeonardo%26hl%3Den%26sa%3DG
Да да..Крајот го краси делото, а сегашните медиуми (и Спортмедиасет исто) сакаат да си направат профит од веста што ќе ја напишат, па затоа кружат секакви вести во нив, некој вистинити а некои што немаат ама и те каква било појма со реалноста, онака само колку да се трошат..
А Анчелоти имаше изјава дека само на Рома би и бил тренер на никоја друга екипа..Ама и Хидинк вчера или некни изјави дека нема да замини во Челзи, ама денеска се испостави нешто сосема друго...

Ај честито новиот тренер:helou:Да се надеваме дека ке придонесе слава на Стемфорд Бриџ

Кој е ЈУДА ????
http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/sport/football/article2227070.ece

Па како го стокмиле...:aplauz:
Според моите мисли за заговор(и), Малуда е третио, а не Балак. Другото е скоро истото шо мислев. Сепак браво! :jaj:

Сам сакаше пошо му дојде преку ташаците од смена на секои 6 месеци. Таман изгради убав однос со Мурињо и разработија тактика заедно, ете го Грант... Со него само шо почнаа, и тој летна. Нема нерви од јаже напраени да трпи се’.
Да не беше Ѕола назначен во Вест Хем, ќе останеше и во такви услови. Ама со Ѕола се знај 10-ина години токму од Челзи, и сакаше да му помогни во првиот ангажман како менаџер на својо пријател.

хидинк е добро решение барем за сега ако се покаже зш и да не остане:wink:

p.s essien is back:vozbud:

Нека ни е честито Хидинк:Би сакал да остане подолго а не до на лето ама тоа е...Се надевам дека ке ја спаси сезонава.
И Есиен се враќа:vozbud:

Нека ни е честито Хидинк:Би сакал да остане подолго а не до на лето ама тоа е...Се надевам дека ке ја спаси сезонава.
И Есиен се враќа:vozbud:
Ако покаже резултат сигурен сум дека Хидинк ќе остане подолго од половина сезона:)

и јас мислам така дека ако покаже дека може да се носи со другите ќе остане но да не заборавиме ова му е прво исксутво во англија ако не се лажам така да не се залетуваме многу

абе овие од јувентус многу се уплашиле од хидинк посебно јакинта

Есиен чекори кон враќање на терените во март
Михаел Есиен денеска го одработи првиот групен тренинг со Челзи по повредата заработена во септември
Играчот од средниот ред на Гана подолго време е надвор од терените откако на интернационална должност ги повреди вкрстените лигаменти на коленото. Но сега Есиен е на добар пат кон целосно опоравувања и денеска се појави на групниот тренинг на Сините за прв пат по септември.
Есиен сеуште не започнал со целосните тренинси, до сега ги има подобрено само активностите во кој нема дуели, но е на пат да го достигне тоа ниво до крајот на месецот.
26 годишниот Есиен би требало да се врати во првиот тим на Сините во средината на март.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom