Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата dajdo
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ДА МУ Е**М СЕ ЖИВО НА ХЕЛСИ!!!!!!!!!
ЗА ИСТ ФАУЛ, АМА БАШ ИСТ ВИДИЧ ДОБИ ЖОЛТ КАРТОН!!!! РАЗЛИКАТА Е ШО ФАУЛО НА ВИДИЧ БЕШЕ МНОГУ ПОБЛИСКУ ДО ГОЛО ОД ОВАЈ НА ТЕРИ!!!!!

МОЧКО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

И ПОСЛЕ ЗА НАС СУДЕЛЕ СУДИИ! :pusk::pusk: :pusk:

lele be crven?!?! dobro e so ne mu dadoa crven na nekoj igrac od sredniot red, zaso duri togas ke nemavme igraci! pa dobro, i alex ni e dobar!

:vozbud: Браво за Челзи... СЕ` АМА БАШ СЕ` БЕШЕ СУПЕР!

освен глупавиот Хелси.. мислам дајте... за фаул кој го немаше му досуди на Ман. Сити слободен од кој Робињо даде гол...
Потоа не толку важно (ама можеше да има гол) оф сајд кој го немаше.. али ајде не го крена тој знаменцето... :kesa:
Недосуден пенал за Анелка....
И НА КРАЈ ТЕРИ ЦРВЕН??!?! Ајде да беше жолт... тотално заслужено... ама се гледа низ целиот натпревар судијата не судеше како треба... а тоа е факт!:toe:

Инаку... пак нека ни е честито победата.... Челзи 3-1 Ман. Сити... му покажавме на Робињо зошто да жали сега... инаку него го немаше воопшто на овој натпревар... ретко кога ќе се појавеше од акција... ама слободниот удар ја заврши работата...

:smir::smir::smir::smir:

Алекс е супер, дури мислам и дека треба да игра место Карваљо. Ама против Јунајтед да не игра КАПИТЕНО е лоша работа.

Конечен резултат 1-3.Супер игравме,немаше некој што потфрли освен малку Малуда ама се надевам дека ќе се поправи.Босингва и Лампард денеска зверови.Иначе и се радувам и се нервирам.Хелси е ненормален скроз за она црвен картон леле,ќе се убијам,секогаш судиите против нас,остај тоа Капитенот нема да игра против Јунајтед,али се надевам дека Алекс достојно ќе го замени.Се на се земено одличен резултат и игра,+ денеска игравме со бочни крила и тоа се исплати.Засега 1 на табела.Позз

Ги покакавме на Селанитееееееееееееее. Браво за нашите. Ме аресе резултато 1-3. Кога излегуваше Тери забележавте како им покажуваше на Селаните за резултатот?:pos2:

Наместена работа, Видич доби црвен, па за да не изгубат многу следно коло и Тери го наместија. До кога вака прљаво бе "Ѓаволи". Ц ц ц ц ц.....

Тоа е педерска работа,за грев Тери незаслужено си доби црвен,ама највеќе чеф ми падна кога излегуваше од терен Тери,и кога им покажа на тие навивачите од Сити со прсти колку е резултатот 1-3.А,Чех му рече на Робињо дека згреши и навистина така испадна!

... па и директен бе. :)
Видич го напрај фауло поблиску до голо, и пак само жолт. Арно шо ги собра два, па ЗАСЛУЖЕНО да излези.

Важно Лампард си ја фати со леваааааааа и ја закова.

Бај да веј- Алекс бе добро изигра мислам, одкога го извадија Тери. Мислам и со јунајтед така да биди а?:smir:

Ќе видиме!!!Денеска според мене Босингва,Лампард и Ешли беа најдобри срце остави ја на терен.Најдобра инвестиција во последните неколку години во одбраната Босингва дефинитивно,секоја чест за него...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom