Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата dajdo
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Последните информации велат дека до Јануари ќе паузира Есиен,али ќе видиме може побрзо да закрепне!

Ќе видиме кој последно се смее најсатко се смее но некако мсилам дека тоа ќе се Челси но да почекаме:toe:

Ова не е добро :nenene: Незнам дали само Зола е причината за неговото заминување но Кларк во секој случај е звер со среќа во Вест Хем тоа е тоа :toe:

Да не биде обратно ? :)
А оти никој не кажувате дека ова е само реакција на Чех, на сличните зборови на Робињо од пред некој ден? :smir: Цитирам „В сабота Челзи ќе види дека погреши што не ја покачи понудата за мене.“

Anelka: Ne vraćam se u PSG
Napadač Chelseaja, Francuz Nicolas Anelka, odbacio je medijska nagađanja da se vraća u PSG, a u demantiju izjavio i kako je zadovoljan statusom u londonskom klubu...

- Priča se o mom povratku u PSG, no to su gluposti. S Chelseajem sam potpisao trogodišnji ugovor, a kada bih i odlazio iz njega, najvjerojatnije bih otišao u SAD, nikako ne u Pariz - kazao je.

- Dobro smo ušli u sezonu, imamo jaku momčad, a Premiership je najbolja liga na svijetu. Već dugo to tvrdim, a to se neprestano dokazuje - završio je Anelka
Че се врати...за 3-4 години.

Сколари е веќе тажен. Ooooohhh the poor thing. :)
http://football365.com/story/0,17033,8652_4134830,00.html
Аман бе, ме исплаши ебаго... Реков кизнеј шо било.:jaj:
Со сТрејча за Кларк (ако замини де), и по Сколари, ги очекувам заедно со Ѕола назад како тренерски тандем. Ако не, МАМЕ МУ Е**М на Абрамович! :pusk:

Не се плашите , речетему фала на Абрамовиќ, зашто ве донсе во топ 5 нај клубови.

Не се плашите , речетему фала на Абрамовиќ, зашто ве донсе во топ 5 нај клубови.
Думан, да не се разбериме погрешно, за то му е одамна многу заблагодарено, ама сепак треба да мисли шо и како понатаму.

ПС: Абрамович...и Мурињо ја донесоа славата на Челзи. :smir:

И јас се согласувам со фантомчето Х. За Робињо само:pusk: пута 23 пати, и така:pusk::baeh:

Нека му е со среќа на Кларк,па да се врати некогаш пак во Челси.Иначе Сколари барал замена за Есиен,односно барал некој играч како слободен трансфер....Апиа може?:toe:

Нека му е со среќа, ама сепак мислам дека ќе се врати за некое време...

Нека му е со среќа на Кларк,па да се врати некогаш пак во Челси.Иначе Сколари барал замена за Есиен,односно барал некој играч како слободен трансфер....Апиа може?:toe:

Цело време да работи на кондицијата, и во ред че е. Не дека е екстра квалитет, ама да покрива во средината можи, и то успешно.

и сега шо ке правиме без помошник? а кој е тоа апиа?

Играеше едно време у Јувентус,па замина у Фенербахче и досеа играеше таму. Капитен е на Гана

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom