Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата dajdo
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Милам дека и Оби Микел е повреден, не сум сигурен ама го ставаа во ист кош со Балак и Есиен кои влечат незгодни повреди.

А на официјалната страна на Челзи има дека Есиен во понеделник ќе замине на операција на коленото, не даваат точна бројка за времето на отсуство само велат неколку месеци

EDIT сега гледам дека Микел започнал со тренинзи и големи се шансита да настапи против Сити

За Есиен тешко и дека можи да се прогнозира точно. За Чех велеа оти можи и да не заигра појче со глата, ама се врати за 5-6 месеци.

А то за Микел е добра вест. Не дека е способен целосно да го замени Есиен, ама па и него да го нема е многу лошо.

Леле бе Есиен 4 месеци,аман бе какви баксузи сме ауууу.Последниве 2-3 сезони стално ни се повредуваат клучни играчи и баш поради тие играчи ги губиме титулите...Деко,Лампард,Балак(неизвесен),Есиен повреден(заради таа репрезентација на Цигана и нивниот неписмен селектор),Микел(мистериозно повреден)не знам со каков тим ќе играме наредниве натпревари:toe:

чудна работа ова бе, сколари како да знаел дека есиен ке биде повреден на неколку месеци па затоа и го купил деко, само уште да си игра како класичен midfielder, а не крило, and everything's alright!:smir:

Леле бе Есиен 4 месеци,аман бе какви баксузи сме ауууу.Последниве 2-3 сезони стално ни се повредуваат клучни играчи и баш поради тие играчи ги губиме титулите...Деко,Лампард,Балак(неизвесен),Есиен повреден(заради таа репрезентација на Цигана и нивниот неписмен селектор),Микел(мистериозно повреден)не знам со каков тим ќе играме наредниве натпревари:toe:

Појче крив е Сколари него селекторо на Гана (не дека и тој не е крив). Сколари две утакмици со ред го клава Есиен, а знај дека влечи повреда. Претерано. Како капак - Гана.

А за Дрогба, поарно да не игра и со Сити. Можи со Бордо.

Криви се и двајцата али тоа е..да се надеваме дека ќе се врати што побрзо и во добра форма како и секогаш...
А,за Дрогба би било добро да се врати против Сити зш ќе имаме ептен тешко гостување..

http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=856748

Со Јунајтед сме се "тепале" за овој младичов...

Гарант Јунајтед бил заинтересиран, и дури после Челзи се вклучил.:jaj:

А околу Дрогба, не сум за одма после подолга пауза да се пушти во незгодна утакмица.

Ајаа Есиен не ми се верува еј како се повреди па баш тој главен на средина беше, ама ајде сепак голем клуб е Челси ке се справи Сколари со овој проблем иако тој е крив за повредава на Есиен

ЕСИЕН можеби ќе ја пропушти целата сезона ?
Можда, ама можи и само до 2-3 месеци. Побрзо, за жал, не.

Ајаа Есиен не ми се верува еј како се повреди па баш тој главен на средина беше, ама ајде сепак голем клуб е Челси ке се справи Сколари со овој проблем иако тој е крив за повредава на Есиен
Сколари, т.е. цел стручен штаб + докторите не се криви за неговата повреда, туку за степено на озбилност до кој е сега таа повреда.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom