В
Вори
Гостин
Иванович на клупа реков во позитивна смисла,а го имам гледано!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
pa trebase da bide prodaden vo milan a so negovite 9-10 milioni da go zgolemat bidot za robinjo i da go donesat toa cudo vo klubot....poz
Макелеле го продолжи договоро до 2010, а по два-три месеци беше ослободен од тој договор.:kesa:Не ми се допаѓа одлуката Микел да биде оставен на Б листа. Значи Сколари го планира Белети замена за Есиен како последен играч за врска. Па тогаш подобро на Мекалеле нека му го продиложеше договорот.
Џон Оби одлично изигра првата со Портсмаут и го снема од тогаш, а оваа година очекував уште поголем напредок во неговата игра. Се надеам дека нема да го прифати некоја лудост Сколари па на таа позиција да си го форсира сонародникот кој 95% од натпреварите ги има играно како десен бек![]()
Други времина бе...А бе ај Микел. Шо да не е којзнае кој??? Абрамович запна по Микел да го добие пред Манчестер Јунајтед, а не успеа да ги победи Сити за Робињо. Ебеш му матер:nesvest:
Кај Џон Оби единствен проблем е темпераментот и непостојаноста во играта. Формата ја држи, кондиционо спремен е секогаш, ама некогаш игра како финале ЛШ да е, некогаш како на тренинг да е...
По свадба тапани... Абе Пеле II, Челзи не даваше колку шо ти сакаше поранешнио ти газда, од не знам кои причини. Сеа ова е само глупирање.Робињо додал и дека одлуката на вицешампионот на Европа, Челзи, да пушти во продажба дрес со неговото име пред да биде потпишан договор, е причината која раководството на Реал Мадрид одлучило да не го пушти Бразилецот во лондонскиот клуб.
![]()
Не е „дете“ на Челзи, ама „детето“ на Вест Хем, во Челзи стана „маж“.Неколку пати вака Кол ги спасува англичаниве.... дете на Челси...:wink:
...и Кака и Куроналдо и Џерард и Анри и Виља и....Есиен бил ставен на листата на желби на Сити хахаха нека сонуваат.... :nenene:
Еми ко се форсира и повреден да игра, та и Сколари та и тој од Гана селекторо за нигде се...И пак е повреден...![]()