Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата dajdo
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
:nenene::nenene::nenene::nenene::nenene:Не ми се верува значи која среќа ја имаа овие Тотенхем!!(Чудо невидено среклии)

Па мора некогаш срека да се има, овој пат нив ги користеше.
Ама не сум задоволен од играта ич, првото полувреме супер игравме, ама второто како ради реда излегоа. Како да водиме 2-0 ебаго. Тоа Калу кога влезе толку ме изнервира, многу занес го тепаше, ништо не направи.
А и искрено ке се согласите со мене дека Лампард и Есиен претераа со шутевите од далечина???:toe::smir:

Еве јас ќе бидам искрен...Бевте многу подобри,но....Тотенхем имаше повеќе среќа..Рамос и Сколари очигледно добри пријатели се :pos2::pos2:
П.С Филипс за Сити 2 гола:vozbud::kesa:

Филипс значи. Ко мало дете, само дома му се играа. Ама кај некои играчи има еден вид недостаток, а тоа е дека им одговара да играат само во еден клуб, а тоа им е голем минус, иако се нарекуваат големи играчи. Истиот пример беше и со Шева, Верон..... Еве гледам и Тевез не е Тевез во Манчестер:toe:

Филипс значи. Ко мало дете, само дома му се играа. Ама кај некои играчи има еден вид недостаток, а тоа е дека им одговара да играат само во еден клуб, а тоа им е голем минус, иако се нарекуваат големи играчи. Истиот пример беше и со Шева, Верон..... Еве гледам и Тевез не е Тевез во Манчестер:toe:
А каде беше Тевез-Тевез во Вест Хем?

Па тва ти викам, некои играчи се прилагодени само на една лига, у еден клуб, и готово. Не можат да се навикнат на други начини на игра:tapp:

:vozbud:Како и да е пак сме први на табела!!:vozbud:А,Филипс кај нас одвај влегуваше да игра за Сити два гола свашта!

ич немаате среќа .. тотенхем од еден шут еден гол

Како мислиш Тевез не е Тевез во Манчестер? Во позитивна или негативна смисла ?

Тоа е другарче таков е фудбалот...Ај уште Робињо да дојде да се расположам малце,а овие во фан клуб Реал викаат дека Робињо рекол дека одамна рекол дека сака да остане во Реал:toe:

Ајде аирлија нека ви е првиот кикс сезонава. По првите 3 кола ниту една екипа од Глабната Четворка не напраи 100% учинок, податок што доволно зборува за тежината на ПЛ годинава ... !!!* :wink:

Имавме добра игра некои си 30 минути вкупно, од цел меч. Се друго беше подбуцнување на топката кон нападот, без вистинска идеја за реализација. Лампард не е крив ич за голот, му ја изби на Модрич само, така испадна да примиме гол... Здравје следно коло пак со победа да се радуваме.:helou:

Еве сега гледам Реал-Депортиво,а Робињо не игра,а не забележав дали е во резервите...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom