Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата dajdo
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Паим не е ни во резервите,така да рачунај ги Деко и Босингва!!!А,мислев на еден играч од таа позиција разбираш?Сакам да дојде Робињо или некој со квалитет како него, за да му текне на Сколари да почне да игра со бочни крила,а не како против Тотенхем и Виган..

Паим е донесен сепак, значи засилување е. И на клупа да седи само, донесен е. Без Робињо, ќе биде добро - со Робињо, ќе биде одлично. Затоа сакам да дојде, иако се живее и без него.

Ај,да почнам да бидам оптимиста може ќе дојде Робињо приквечер.Зошто сите трансфери што ги направивме досега беа официјализирани навечер.

ако не дојде, ке се џитнам од 5-ти и ќе плачам успат!:icon_lol::icon_lol::icon_lol:
пффф голема работа ако не дојде, сега си имаме доволно играчи 24.таман!Т-А-М-А-Н! ако дојде, па тогаш калу и паим ке си седат на клупа, ама па затоа ке бидеме најаки

http://www.chelseafc.com/page/LatestNews/0,,10268~1381441,00.html

Две добри вести!!Едната е што Дрогба се враќа во акција против резервите на Арсенал,а другата е што Паим ќе седи на клупа против резервите на Арсенал:helou:

Ти сега свати каков е?

Да ти кажам најискрено сега сватив.И мило ми е што не го зеде Реал Роналдо,тие сакаат да земаат играчи а никој да не им зема...:nenene:

Davor Josifoski напиша:
Да ти кажам најискрено сега сватив.И мило ми е што не го зеде Реал Роналдо,тие сакаат да земаат играчи а никој да не им зема...:nenene:

Гледај на '' посветлата страна '' , Реал во својот тим моментално имаат играч кој неколку пати јавно кажа дека сака да го напушти клубот , а вчера дури и закажа прес-конференција на која само потврди дека веќе не сака да игра за Реал Мадрид . Каков е тој клуб што во своите редови ке чува цела една сезона ( нека биде и полу-сезона ) играч кој е скапо платен и прави финансиски расходи во тимот а истиот не чувствува ама баш ништо и за клубот и за навивачите , каква корист ке имаат само од него , кога ја нарушува целата атмосфера во клубот . Калдерон за доброто на Реал како клуб требаше да го продаде Робињо , незнам само што постигна со ова :toe: .

Не знам ни ја,само знам дека ме изнервира многу што не го пушта Робињо,али тоа е...

Davor Josifoski напиша:

Калдерон бил крив, Боже сачувај :uvo:
Де те молам објасни ми како е Калдерон виновен за одолговлекувањето на овој трансфер, па имаше јавно соопштение дека доколку Робињо (или било кој друг играч на Реал) сака да си оди никој нема да го спречи, секако доколку сам си го откупи договорот или друга екипа плати оштета за истиот.
И кој крив сеа? Калдерон?

Абрамович дава пари за Робињо,ама Реал не го пушта!!И малку прочитај дека Калдерон рекол дека нема Реал ни да купува ни да продава,до крајот на преодниот рок!

Абрамович дава пари ама не дава колку што треба, така да ништо од бизнисот.

Епа да ти кажам веке докурчено ми е.Нека остане во Реал и нека скапе на клупа.А ние на таа позиција ги имаме и Малуда и Калу,како што кажа Фантом сега сме супер на таа позиција,ако дојде Робсон ќе бидеме одлични....готово...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom